6. toukokuuta 2018

Kevätpäivitys lasten vaatekaappiin

Yhteistyössä Pikku Viiru.

Meidän perheen nuorimmainen on kasvultaan melko hidas. Hän on ollut -2 käyrällä alusta alkaen eikä ole ottanut mitään suuria kasvupyrähdyksiä vielä. Koko talvi mentiin pitkälti koon 80 vaatteilla, mutta jokin aika sitten huomasin jätkän hihojen hiipivän kohti kyynärtaivetta. Niinpä päätin tehdä lastenvaatelaatikoihin inventaarion ja siirtää Papun 98-koon vaatteet odottamaan Sinttiä ja Sintin pieneksi jääneet vaatteet kirppiskasaan.

Papu on pikkuveljestään poiketen hujahtanut vuodessa mukavasti pituutta, mutta siinä missä isommalta jää pienemmälle vaatteita uusiokäyttöön, esikoiselle oikean kokoisia vaatteita ei olekaan niin hirveästi varastossa odottamassa. Kirppareiltakaan ei kovin usein löydy hyväkuntoisia vaatteita enää kolmevuotiaalle, saati vanhemmalle. Joten Papun vaatelaatikossa oli yllättäen vajausta käyttövaatteissa. Siirtäessäni Papulle pieneksi jääneitä vaatteita varastoon olen jokaisella inventaariokerralla hävittänyt vaatteita jotka ovat joko liian kulahtaneita tai joiden materiaali tai kuosi ei miellytä. Siitä syystä Sintinkin vaatelaatikoihin jäi selkeitä puutteita joita tuli paikata.


Pikku Viiru auttoi molempien poikien tapauksessa lähettämällä meille uusia muumiaiheisia vaatteita. Martinexin muumivaatteet ovatkin meillä olleet jo vuosikausia suosittuja, sillä ne on valmistettu luomupuuvillasta, ne tuntuvat ihanan pehmeiltä ja kestävät sekä kulutusta, että pesukertoja todella hyvin. Vaatteet pysyvät siisteinä veljeltä toiselle. Lisäksi Martinexin muumivaatteet tuntuvat olevan mitotukseltaan todella erinomaiset, ainakin meidän pojille.

Pikku Viirun paketista paljastui molemmille pojille collegehousut sekä Sintille kaksi bodya ja Papulle kaksi t-paitaa. Sintti kiinnostui oitis olohuoneen matolle esille asettamistani vaatteista ja niiden kuoseista. Etenkin Papulle tullut Viidakko-paita* eläimineen sai huomiota osakseen ja pojalle pitikin näyttää hänelle osoitettua harmaata Viidakko-bodya* ettei vain tulisi tunne, että hänet on unohdettu.
Kokojen puolesta oma arvioni onnistui hyvin, sillä Sintille 86cm on juuri sopiva koko ja ellei poika yllätä ja tempaise kesän mittaa nousujohteiselle kasvukäyrälle, nämä vaatteet menevät koko kesän. Papulle 110cm vaatteet ovat mukavan reiluja, sellaisia, joissa on tilaa leikkiä ja heittää vaikka kuperkeikkaa, mutta jotka eivät kuitenkaan muistuta telttaa. Raidallisten Muumihousujen* pultuissa (eli lahkeissa) olevat resorit estävät housujen valumisen kantapään alle ja saavat ne näyttämään istuvammilta vaikka koko olisikin vähän reilu.

Pojat olivat vaatteista mielissään, sillä Muumit ovat heille kovin tuttuja etenkin kirjoista. Sintille valikoitunut Haisulilla varustettu Kukkuu-body* oli väriltään täydellinen hänelle, sillä ukkelin siniset silmät ja vaaleat kutrit sopivat kirkkaan sinisen kanssa erinomaisesti. Haisuli-housut* ovat monella tavalla nerokkaat, sillä, no, nehän ovat haisulihousut. Kivan näköisetkin ne ovat! Papulle GRR t-paita* on omiaan paitsi värinsä myös sanomansa puolesta - ukolla kun on maailmanluokan uhma päällänsä. Se tekeekin päivistämme ja etenkin illoistamme aivan eri tavalla jännittäviä kuin tähän asti... Ai niin, uhmasta taisin valittaa jo... Ei syvennytä siihen sitten enää!
Nämä Muumit täydensivät mukavasti kevätkauden vaatevarastoja ja tulevat kovaan käyttöön!

Jos Muumeille olisi kysyntää teilläkin, niin koodilla MUUMI20 saa 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Pikku Viirun verkkokaupasta. Alennus on voimassa 9.5.2018 asti.

*Vaatteet saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!