28. tammikuuta 2018

Love me do January Fair: hurmaava viikonloppu

Viime viikonloppu vierähti iloisesti Helsingissä Kaapelitehtaalla, jossa lauantaina ja sunnuntaina nautittiin ihanasta häätapahtumasta: Love me do:sta. Jo toisen kerran sain osallistua tapahtuman mahdollistavan Love me do Crewn jäsenenä, asia minkä vuoksi järjestelin kalenteriani hieman uusiksikin. <3 Viime syksynä tapahtuma oli yksipäiväinen, mutta nyt lähdin tapahtumaan apukäsiksi ja -jaloiksi jo perjantaina töiden jälkeen ja palasin väsyneenä mutta ah niin onnellisena viikonlopusta maanantaina aamujunalla takaisin Tampereelle.

Tapahtumaan sai luonnollisestikin erilaisen otteen nyt kun pääsi näkemään sekä sen rakentamisen ja purkamisen, että siihen väliin mahtuneen kaksipäiväisen messuhypen kokonaisuudessaan. Kuten jo viime messujen yhteydessä totesin, tapahtumaa järjestävä Love me do Crew on jotain aivan uskomatonta ja oli huikeaa työskennellä pitkät päivät ja hengailla lyhyet illat näiden tyyppien kanssa!
Onneksi en ollut kuitenkaan niin korvaamaton, etten olisi ennättänyt viettää aikaa myös salissa tutustuen jälleen kerran kiinnostaviin ja kauniisiin osastoihin. Moikkailin tuttuja hääpukusuunnittelijoita ja muita hääalan yrittäjiä, mutta koska omat juhlat ovat jo ohi pystyin keskittymään tällä kertaa yksityiskohtiin, jotka viime tapahtumissa ovat ehkä jääneet vähän vähemmälle. Ennätin vähän shoppaillakin, nimittäin viime tapahtumasta jäi kaivelemaan Design Sinivuokon nahkaiset korut jotka tällä kertaa lähtivät mukaan.

Erityisesti ilahduin erilaisista miehille suunnatuista asusteista ja jujuista, joilla niin juhlaan kuin arkipukeutumiseenkin saa jotain erikoista. Viime Love me do:ssa tutuksi tullut Hermanni Vuorisalo edusti puisilla Söör ja Daam -asusteilla tässäkin tapahtumassa. Uusi malli Akseli oli aivan yhtä viehättävä kuin edellisetkin mallit. Vuorisalon tuotteissa edelleen ihastuttaa se, miten samasta puusta on veistetty sekä miehen solmio, että naisen korvakorut. Kaunis ajatus kenelle tahansa pariskunnalle.
Puiset tuotteet olivat hyvin edustettuna Love me do:ssa. Woobs & Fellows tarjosi myös upeita puisia solmioita jotka valmistetaan huonekaluteollisuuden ylijäämäpuusta. Solmioiden lisäksi osastolla oli useita kalvosinnappeja, omaa silmääni hivellyt sulkakaulakoru sekä puisia korvakoruja. Kovista yrityksistä huolimatta en ennättänyt käydä tekemässä tilausta puisista timanttikorviksista joiden mallin bongasin kalsosinnappien joukosta, täytynee vierailla Woobsin verkkokaupassa. Myös puusankaiset aurinkolasit olivat hienoja.

Vanhan nyrkkeilijän sydäntä lämmitti erityisen paljon Naskalin osastolla, sillä Iittalassa toimiva yritys valmistaa nahkarusetteja kuluneista ja kaatopaikkatuomion saaneista nyrkkeilysäkeistä ja -hanskoista. Nyrkkeily on yksi lempiharrastuksistani ja rakkaus lajiin sai sydämeni sykähtämään katsellessani solmioita, jotka antoivat entisille kehäraakeille uuden elämän. Ja vielä näin juhlavassa muodossa! Erityisesti ilahdutti löytää toisen poikani nimikkorusetti muiden mallien joukosta. Ehkä pojille voisi siirtää pienen osan äidin rakkaudesta nyrkkeilyyn, tällä lailla turvallisesti ja kauniisti, hankkimalla molemmille nyrkkeilyvälineistä valmistetut solmiot. Jos Naskali kaipaa mahdolliselle uudelle mallille nimeä, niin täällä olisi vielä toisen pojan nimi käytettävissä!
Kuten muinakin vuosina Kaapelitehtaan yläkerrassa oli esillä upeita kattauksia perinteisen kattauskilpailun tiimoilta. Pöydät olivat tänä vuonna mielestäni toisistaan poikkeavia, mutta eivät ehkä aivan yhtä näyttäviä kuin aikaisemmissa tapahtumissa. Omaa silmääni miellytti erityisesti Kukkapalvelu Freesin kullansävyinen kattaus (pöytä nro 2), Little Wedding Factoryn kokoama melko hillitty pöytä (pöytä nro 9), sekä runsailla kukilla koristeltu pöytä jonka oli loihtinut Ihana Kukkanen (pöytä nro 4). 


Siinä missä lauantain kilistelin maihareissani (kengistäni kuuluu kävellessä selkeä kilinä, aivan kuin kulkuset helkkäisivät) töiden merkeissä ympäri Kaapelitehdasta, sunnuntaina olin enemmän bloggaajan roolissa mestoilla. Viime syksyn tapahtuman tavoin otin muut bloggarit vastaan crewssa hääräävän Fanny kanssa, opastin joukon blogiloungeen sekä nautin heidän kanssaan sunnuntain ohjelmasta. Blogiloungeen oli katettu sekä visuaalisesti, että maun puolesta herkullinen brunssi josta ei voinut olla pitämättä. Brunssin tarjoiluista vastasi Festa Zannoni ja he olivat todellakin onnistuneet loihtimaan erinomaisen seisovan pöydän meille bloggaajille. Brunssikattaus herätti mielenkiintoa myös pöydän ympärillä istuvien morsianten joukossa eikä suoraan sanottuna tämän kaltainen hääateria tunnu lainkaan pöllömmältä idealta. Täyteenkin siitä tuli vallan mainiosti! Loungen juomapolitiikasta vastasi tuttuun tapaan Henkell & Co. ja jälleen kerran kuplivalla kilisteltiin tulevien rouvien kanssa. Tällä kertaa joukossa oli itseni lisäksi myös toinen jo häänsä juhlinut bloggaaja kun 071017 -blogin Piia oli saapunut paikalle.

Muotinäytösten välillä oli mm. häähuutokauppa josta vahingossa huusin itselleni italiaisen nahkalaukun ja palkittiinhan tapahtumassa myös vuoden hääblogit. Kaupallinen hääblogi meni (ei ollenkaan yllättäen) Makea Hääblogille ja täysin menneistä poikkeavasti Vuoden 2017 hääblogi sekä Uusi hääblogi titteli osui tällä kertaa yhdelle ja samalle blogille: Mutsis on - Wedding Edition. Maininnat eivät osuneet tälläkään kertaa omalle kohdalle, mutta en ollut pettynyt. Lämpimät kiitokset kaikille, jotka blogiani olivat ehdottaneet ja mahdollisesti äänestäneetkin!

Yksi viikonlopun iloisimmista yllätyksistä oli Vuoden Hääyrityksen julkistaminen. Olin jo riemuinnut hääkakkumme valmistaneen Purppurahelmen kategoriavoitosta, mutta olin tavattoman iloinen kun Purppurahelmi julistettiin koko kisan voittajaksi lauantaina. Hanna tekee uskomatonta työtä juhlakakkujen ja -herkkujen suhteen, on äärimmäisen ystävällinen ja joustava palveluntarjoaja ja toimittaa pelkkää priimaa. Me olimme erittäin tyytyväisiä omaan kakkuumme jonka Hanna osasi toteuttaa osittain sekopäisistä selityksistäni huolimatta juuri kuten pitikin, joten voitto todellakin meni omasta mielestäni oikeaan osoitteeseen. Hyvä Purppurahelmi!Tuntuu, että viikonlopusta riittäisi asiaa vaikka ja kuinka, mutta pitääkseni postausten mitan jotenkin lukijaystävällisenä palaan asiaan uudessa postauksessa ainakin muotinäytösten suhteen, vanhaa kaavaa noudattaen. Mutta hei, kertokaa te tällä välin mitä mieltä olitte Love me do January Fairista? Missä onnistuttiin, missä pitäisi petrata? Mikä fiilis jäi? Löytyikö jotain oleellista omiin juhliin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!