13. joulukuuta 2017

Kurkistus ensi vuoden puolelle: Love me do January Fair

Tammikuussa Kaapelitehtaalla tapahtuu taas! Melkein 200 häiden ja juhlien järjestämiseen tavalla tai toisella erikoistunutta näytteilleasettajaa valtaa messuhallin käytävät kahdeksi päiväksi 20.-21.1.2017 ja pistää osastoillaan taas parastaan. Olen saanut osallistua jo parin vuoden ajan Love me do:n hurmaavan erilaisiin häätapahtumiin ja vertailtuani kokemuksiani eri messuista olen vakuuttunut siitä, että kyseessä on valtakunnan monipuolisin hääaiheinen tapahtuma. Ja lämminhenkisin, ainakin näin bloggaajan näkökulmasta. Tammikuussa meikäläinenkin asustelee Kaapelitehtaalla muun Love me do Crewn kanssa ja voi veljet, odotanko kyseistä viikonloppua?

Talven messut poikkeavat syksyn tapahtumasta siinä, että kun syksyllä palkitaan vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija, niin tammikuussa vuorossa ovat hääalan yritykset ja sitten vielä me kotikoneemme näyttöpäätteillä lörpöttelevät hääbloggaajat. Siinä, missä pukusuunnittelijan valitsi arvovaltainen asiantuntijaraati näissä äänestyksissä valta on kokonaan arvovaltaisella yleisöllä: asiakkailla, kuluttajilla, lukijoilla. 

Kuva täältä.

Vuoden Hääyritys 2017 -kilpailussa on suoritettu jo esikarsinta ja finaaliin päässeet yritykset on listattu omien kategorioidensa alle. Siellä oli ripakopallinen mainioita yrityksiä jotka auttavat toteuttamaan unelmien juhlia, myös meidän juhlissamme tärkeää roolia edustanut Purppurahelmi jolle julistankin lämpimästi oman tukeni: hääkakkumme (jota ette ole vielä päässeet näkemään) oli juuri eikä melkein sitä, mitä toivoimmekin!

Viime vuonna sain kunnian olla yksi Vuoden hääblogit -kilpailun finalisteista ja pääsin, jos nyt en ihan tosissani, niin vähän kuitenkin jännittämään Kaapelitehtaalle voittajan julistusta. Tänäkin vuonna ihastuttavia, inspiroivia ja informatiivisia hääaiheisia blogeja voi käydä ehdottamassa Love me do:n sivuilla täällä

Kuva täältä.

Kategoriat ovat tuttuun tapaan Vuoden hääblogi 2018, Vuoden kaupallinen hääblogi 2018 ja Vuoden uusi hääblogi 2018. Näistä viimeisimmän tulee olla sellainen, joka on perustettu vuonna 2017. Kaupalliset blogit ovat blogeja, jotka ovat joko yrityksen blogeja tai sisältävät kaupallisella tavalla paljon mainoksia ja blogiyhteistyötä. 

Mikäli olet viihtynyt blogini matkassa häidemme järjestelyjä ja pikku hiljaa myös hääpäiväämme seuraillen, käythän ehdottamassa blogiani Vuoden hääblogi 2018 -kategoriaan. Ja koska blogeja voi toki käydä ehdottamassa niin montaa kuin vain katsoo tarpeelliseksi, käy nimeämässä myös muut mahtavat hääblogit! Ehdotusaikaa on 26.12.2017 asti. Jatkoon päässeitä blogeja voi sitten äänestää 12.1.2018 asti.

Kuva: Vierula Photography

Love me do:n sivulla on tammikuun blogimiitin aikataulua sekä vielä kerran minun fiiliksiä messuilta, kävitkö jo lukemassa? Löydät sen täältä. Tapahtumalla on ihan uutena juttuna myös uutiskirje jonka voi tilata itselleen sähköpostiin. 

Hei, samalla kun menette ehdottamaan niitä teille mieluisia hääblogeja kisaan, niin kertokaa minullekin mitä tulevaisuuden hääblogeja kannattaa seurata? Olen havainnut, että suurimmassa osassa seuraamiani blogeja kirjoittajat ovat rouviintuneet ja postausten tahti on hiipunut, ellei jopa kokonaan loppunut. Mielelläni lisäisin lukulistalle uusiakin rakkauden juhlista kertovia blogeja!

Jaaha. Joko kohta siirryttäisiin siihen vihkimiseen hääpäivän kulussa? Kyllä kyllä, tulossa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!