3. joulukuuta 2017

Hääpäivä: Poikien juhla-asut

Nyt kun morsiamen ja sulhasen hääasut on esitelty voisin kertoa mitä meidän perheen pikkupojilla oli hääpäivänä yllään.

Minulla oli poikien pukeutumista ajatellen selkeä kuva. Yksi asukokonaisuuden suurimmista elementeistä oli yhteneväiset harmaat liivit, mutta vaikka surfasin pitkin nettiä ja kipitin kaikki kivijalkaliikkeet läpi kevään aikana, en yksinkertaisesti löytänyt molemmille pojille samanlaisia, oikeaa kokoa olevia liivejä. Kiinasta niitä olisi toki saanut, mutta vierastan lasteni pukemista Aliexpressistä tilattuihin rytkyihin, vaikka kyseistä kauppaa muuten olenkin hyödyntänyt lähinnä häiden koristeiden suhteen.

Kun sopivia liivejä ei sitten löytynyt päätin unohtaa koko homman ja ottaa tilalle harmaat henkselit - ne kylläkin Aliexpressistä parilla eurolla tilattuna (että mikäs logiikka tässä nyt sitten on). Papun harmaat housut löytyi H&M:n verkkokaupasta ja olivat vielä pari euroa normaalia halvemmalla tarjouksessa. Valkoinen lyhythihainen kauluspaita tarttui mukaan Prismasta joskin kotona huomasin, että kaapissa kyllä oli jo yksi kirppikseltä aikoinaan ostettu vastaava kapistus. Sintin harmaat chinot tilasin Iso-Britanniasta Next-nimisestä nettikaupasta, kahteenkin otteeseen, kun meidän poika nimensä mukaisesti on sintti ja siksi aivan liian pieni omalle ikäluokalleen suunnattuihin housuihin. Sintin valkoinen kauluspaita löytyi Facebookin kirppiksen kautta ja maksoi euron.
Meillä suuressa suosiossa olevat paappalakit olivat ehdoton hankinta ja pitkän etsimisen jälkeen onnistuin löytämään molempien poikien kokoa olevat lippikset Kappahlista. Newbiellä on aina ollut ihania juttuja ja nämäkin lakit olivat aivan täydelliset, eivätkä edes hinnalla pilattuja (9,90€/kpl). Pääkallorusetteja löytyi poikien vaatekaapin kätköistä, sillä olen pariinkin otteeseen ostanut niitä H&M:n alennusmyynnistä euron kipale. Pieni sävyero ei haitannut ollenkaan, sillä harmaat kallot tekivät rusetista hieman pienemmän näköisen ja siksi se sopi Sintille erinomaisesti.

Halusin ehdottomasti pojille punaiset Converset ja metsästin niitä aikani niin Facebookista, Torista kuin Huuto.netistäkin. Kun oikeita kokoja vaan ei tuntunut löytyvän tein ratkaisun sijoittaa kenkiin hieman aiottua enemmän ja tilasin nekin Briteistä samaisesta Next-verkkokaupasta. Ne maksoivat 25€ parilta, mutta ilmaisella kotiinkuljetuksella ne olivat silti ainakin kympin halvemmat kuin missään suomalaisessa liikkeessä. Kengät testiajettiin jo paappani 90-vuotissynttäreillä jonka jälkeen kiristelin hampaitani Papun kärjistä jo kuluneille kengille, mutta kun popoille näytti hieman ihmesientä ne olivatkin taas aivan kuin uudet!Asukokonaisuuden kruunasi koko hääseurueen miehille hankitut Happy Socksit. Tilasimme Happy Socksin verkkokaupasta alennuksella olevia sydänaiheisia sukkia niin, että saimme sekä molemmille pojille, heidän isälleen, molemmille bestmaneille sekä minun isälleni ja veljelleni hauskat yhteensopivat sukat.

Papun kummitädin ottama kuva.

Kaiken kaikkiaan poikien asukokonaisuus onnistui mielestäni todella mainiosti. Se oli teemaan sopiva, hieman normaalia juhlavampi mutta silti rento ja leikkisä. Ei haitannut ketään, ei edes äitiä, että housuilla kontattiin pitkin juhlatilan lattioita ja pojillakin tuntui olevan vaatteissa helppo olla. Ja olivathan he nyt aivan älyttömän söpöjä!

Kaikki hääpäivään liittyvät postaukset löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!