21. marraskuuta 2017

Saanko esitellä: Pekka Mämmä Karhu

Yhteistyössä Crocus Paperi

Tapasin syksyn Love me do -tapahtumassa Crocus Paperin Irinan jonka osastolla oli kaikkea ihanaa. Pysähdyin ihastelemaan kauniita kortteja ja muita paperituotteita ja suupalttina päädyin jutustelemaan Irinan kanssa niitä näitä. Jätin hänelle käyntikorttini, sillä vaikka hääprintit eivät meillä ole enää ajankohtaisia, Irina kertoi olevansa kiinnostunut tekemään myös lapsille sopivia kortteja, julisteita ja printattavia tuotteita. Vaihdoimme muutaman sähköpostiviestin asian tiimoilta ja sitten jäin odottelemaan mitä Irina keksisikään.Eräänä päivänä tullessamme poikien kanssa iltapäivällä kotiin eteisen matolla odottikin kirjekuori. Lupasin siitä kovasti kiinnostuneelle Papulle, että se sisältäisi jotain hänen ja Sintin huoneeseen sopivaa. Irina nimittäin oli luvannut taiteilla pojille jotain kivaa ja kirjekuori sisälsi lopputuloksen. Avasimme kuoren yhdessä olohuoneen sohvalla ja pääsimme ihastelemaan ihastuttavaa pipopäistä karhuherraa joka seisoi keskellä metsää. Jaa mistäkö tiedän, että kyseessä oli karhuherra? Tietenkin siitä, mikä hänen nimensä oli. Kysyin nimittäin kuvaa ihastelevalta Papulta minkä nimiseksi hän karhua arveli ja pienen miettimisen jälkeen tuli painokkaasti "Pekka Karhu". Täytyy kuitenkin todeta, että Sintti ennätti antaa oman näkemyksensä isoveljen vielä tuumatessa. Hän nimittäin vastasi kysymykseeni heti "Mämmä", ja kun vielä kysyin oliko hän todella sitä mieltä, että kyseessä oli Mämmä -niminen karhu, poika nyökkäsi painokkaasti. Sovimme, että hänestä tulisi siis Pekka Mämmä Karhu, vaikka Papu kyllä vastusteli toista nimeä vähintäänkin periaatteen vuoksi.

Pekka joutuu vielä odottamaan sopivia kehyksiä poikien huoneen kirjahyllyn päällä. Siellä sen onkin hyvä olla muiden metsäneläinten ja toisten karhujen seurassa, ei tule aika ainakaan yksinäiseksi!

Olin todella ilahtunut kauniista kuvasta! Karhu on hellyyttävä ja se on tehty taidokkaasti, ja oli hauska huomata miten persoonalliselta Pekka näyttää - vaikka Irinan oman sanojensa mukaan hänellä ei kovin paljon olekaan kokemusta lapsille sopivista aiheista piirtämisestä. Itse innostuin karhusta sen verran, että kannustin häntä lanseeraamaan kokonaisen metsänväen oman sarjan, joka sopisi eri-ikäisille lapsille vaikka minkälaisia juhlia ajatellen. Ja miksei aikuisillekin - kyllä minä ainakin pidän eläimistä kovasti, vaikka kolmekymppinen olenkin!

Mukava lisä oli Irinan tekemät tulostettava viikkokalenteri sekä muistilaput, joita samainen karhuherra koristaa. Viikkokalenteriin on hyvä tehdä perhettä koskevat muistiipanot ja teipata ne vaikka jääkaapin oveen niin, että koko perhe (tai meidän tapauksessa vielä lähinnä aikuiset) pystyy tarkistamaan mitä viikolla on luvassa. Aivan hyvä lisä meidän perheen jaettuun Googlekalenteriin, joka kaikesta reaaliaikaisuudestaan huolimatta tuntuu pettävän silti tuon tuosta viikkosuunnitelmia tehdessä...

Kiitos Irinan tämä karhu on nyt myös teidän käytettävissänne, ihan vapaasti! Karhun saa ladattua kahdessa eri koossa, samoin kuin kalenterin ja muistilaput.Printattavat löydät täältä:
Karhu A4 / Karhu A5 / Kalenteri + muistilaput

Lisäksi Irina antoi vielä alekoodin omaan verkkokauppaansa, joten kaikki lukijani voivat käydä shoppailemassa vaikka ihanat joulukortit mukavalla alennetulla hinnalla. 10% alekoodin saa lunastettua ostoskorissa ja se on voimassa 9.12.2017 klo 12 asti.

Suuret kiitokset Irinalle tästä uudesta lastenhuoneen asukista, jäämme odottamaan muita metsän asukkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!