4. lokakuuta 2017

VIP-lippu Love me do -tapahtumaan (siispä arvonta)

Yhteistyössä Love me do.

Tuntuu, että olen elänyt tämän päivän pelkällä kahvin voimalla. Sintti heräsi itkemään puoli kahden aikaan yöllä ja herätyskello viimeisteli vähäiset yöunet klo 5.25 - olenhan juuri sen verta hullu, että raahauduin aamusalille ihan vain siksi, että se oli mahdollista Tommin hoitaessa pojat päivähoitoon. Kyllä kiittelin itseäni ryystäessäni neljättä mukillista työkoneen näyttöä tuijottaessani ja iltapäivällä silmät ristissä pojille satuja lukiessani hörpin vielä kupillisen. Voi jeeveli, tänään ajoissa unille!

Mutta onhan viikko jo taittumassa kohti viikonloppua ja mikäs siellä odottaa: lauantain Love me do, hurmaavan erilainen häätapahtuma! Itse suuntaan Kaapelitehtaalle lauantaina heti aamusta, tietenkin komeasti brittiläisellä punaisella tuplakerrosbussilla, jolla blogitapaamiseen kutsutut bloggaajat kuljetetaan pääkallopaikalle rautatieasemalta. Oletteko huomanneet, että nopeimmille varaajille saattaa löytyä paikkoja bussista Love me do:n Facebook-sivuilta? Sivuja kannattaa seurata muutenkin, sillä sieltä saa viimeisimmät tiedot tapahtuman huikeista näytteilleasettajista ja päivän ohjelmasta.Minä sain blogiloungen emännän roolissa ilon arpoa blogissa yhden VIP-lipun lauantain kansainvälisen häämuodin näytökseen joka alkaa klo 17 Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkerrassa. VIP-lippu on avecillinen eli yhden kaverinkin saa ottaa mukaan. Se sisältää varatut paikat näytökseen, uunituoreen Häät-lehden sekä kuplivaa. Olisiko sinulla siis käyttöä pienelle ylellisyydelle ensi lauantaina?

Olet mukana kilpailussa kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään kenen kanssa lähtisit nauttimaan kansainvälisestä häämuodista ensi lauantaina. Jätä myös toimiva sähköpostiosoite, jotta voin ilmoittaa voitosta suoraan voittajalle. Arvonta päättyy perjantaina 6.10.2017 klo 18.00 joten hoplaa, eiku osallistumaan!

Arvonta on päättynyt! Voittajalle on ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistuneille!

7 kommenttia:

 1. Hyvän ystäväni kanssa lähtisin :)
  sannisofiakarjalainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva arvonta! Kaasoni kanssa tulisin 😍
  -Sini

  VastaaPoista
 3. Lähtisin avomieheni kanssa 💕

  anastasiia.nikolenko@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Uuden tuttavuuden kanssa

  natta10@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kaason kanssa! :)
  lesrevesromantiques@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ottaisin tuon paremman puoliskon mukaan.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Kaaso lähtisi mukaan ❤️
  -Mia
  mia.oksavuori@icloud.com

  VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!