2. lokakuuta 2017

Vajaa viikko syksyn ihanimpaan häätapahtumaan

Me olemme olleet viettämässä viikonloppua Kuopiossa jossa treffasimme molempien poikien kummeja sekä myös Tommin molempia bestmaneja, he kun sattuvat olemaan myös niitä kummisetiäkin. Kuopiossa sateli vettä ja oli melko koleaa, mutta mukavaa oli nähdä miten pojat pääsivät jo isomman 5-vuotiaan "kummiserkun" leikkeihin mukaan, ja meillä aikuisilla kului pari iltaa mukavasti viiniä juoden ja hääkuvia katsellen. Saimme valokuvaajiemme ottamien kuvien lisäksi täydennettyä päivän dokumentointia kun toisena bestmanina toiminut Janttu antoi meille juhlien iltapuolella ottamiaan kuvia muistitikulla mukaan. On meidän häissä ainakin jorattu jos ei muuta!

Kuva täältä.
Mutta ennen kuin mennään taas siihen paljon puhuttuun hääpäivään halusin vain tulla muistuttamaan, että viikon päästä lauantaina Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään omasta mielestäni se kaikista mukavin häätapahtuma: Love me do, tällä kertaa Autumn Fair. Tapahtuman ohjelma julkaistiin pari päivää sitten ja sen voi käydä lukemassa täältä. Luvassa on mm. tietoiskuja miesten pukeutumisesta ja hääkukista, musiikki- ja revyyesityksiä sekä tietenkin kovasti odottamani Vuoden suomalainen hääpukusuunnitelija -kisa. Paikalla on tietenkin viime vuoden voittaja, ihana Aurora Raiskinen, joka on tapahtumassa myös kertomassa hääpuvun teettämisestä. Hääpukumuotia saadaan seurata paitsi suomalaisilta suunnittelijoilta myös kansainvälisiltä nimiltäkin. Samalla pääsee inspiroitumaan myös hääkampauksista ja morsiuskimpuista. Ja on tapahtumassa tietenkin myös paljon, paljon muutakin nähtävää ja koettavaa!

Love me do:ssa on perinteisesti järjestetty hääbloggaajien tapaaminen eikä tämä vuosi ole poikkeus. Vaikka itse olenkin jo tällä saralla hieman väistyvä tekijä pääsen silti osallistumaan tapaamiseen ja mikä parasta, hieman uudessa roolissa: tapahtuman ihana tuotantotirehtööri Nonna Sjöberg nimittäin pyysi minua blogiloungen emännäksi ja suostuin ilomielin! Tapaan siis kahdeksan muuta hääbloggaajaa päivän aikana ja pääsen osalliseksi mukavaa ohjelmaa, joka bloggaajille on pistetty pystyyn. Ehkä voin myös tuoda hieman toisenlaista näkökulmaa häiden järjestämiseen täältä rouva-puolelta.
Kuva täältä.

Tänä syksynä blogimiitissä on uusia ihastuttavia hääblogeja ja ainakin yksi jo ennestään tuttu tapaus (Hulluna häihin), sekä viime Love me do-tapahtumassa kihlautuneen pariskunnan häätaipaleesta kertova blogi (Our Romanssi), käykäähän tutustumassa:


Lauantaita odotellessa!

Mitäs sanotte, joko huomenna aloitettaisiin se meidän hääpäivän läpikäyminen?

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen blogini kanssa siellä! ’:D

  Kristallihäät: https://kristallimorsian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta anteeksi, onpa päässyt lipsahtamaan tämä tieto ohi. Pahoitteluni, korjataan asia saman tien. :) Nähdään siis lauantaina!

   Poista
  2. Eipä mitään. Epäilin itsekin, että tulin hiukan myöhemmin kutsutuksi toisiin blogeihin verrattuna :D Lauantaihin!

   Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!