10. lokakuuta 2017

Love me do Autumn Fair - fiiliksiä tapahtumasta

Tämänkertainen Love me do -häätapahtuma oli järjestyksessä kolmas johon pääsin itse osallistumaan. Vuosi sitten syksyllä osallistuin ensimmäisen kerran tapahtuman blogimiittiin, tämän vuoden tammikuussa olin jännittämässä vuoden 2017 hääblogi -kisaa ja toimin samalla molempien messupäivien ajan Love me do:n hääreportterina. Keväällä pääsin samaisessa roolissa Love me do:n ihanien naisten Nonnan ja Heidin völjyssä Saksaan European Bridal Weekille (joka oli kyllä aivan huikea kokemus!) ja nyt viikonlopun Autumn Fairissa minutkin laskettiin mahtavaan Love me do Crew -joukkoon kun emännöin blogiloungea tuoreemmille bloggareille, häistään kirjoittaville tuleville rouville.Lauantai oli tamperelaiselle lounge-emännälle pitkä mutta antoisa. Kuten Instagramissa (@sayneverblog) seuranneet saattoivat todistaa, meikäläinen starttasi kotoa jo puoli seitsemän maissa ja oli Helsingissä yhdeksän aikaan aamulla. Bloggaajat ja muutamat ajoissa ilmoittautuneet messuvieraat saivat rautatieasemalta komean kyydin Kaapelitehtaalle LondonBus:in punaisella kaksikerrosbussilla ja olimme pääovelle muodostuvassa jonossa hieman ennen tapahtuman avaamista. Ohjasin muut bloggaajat jo tutuksi tulleeseen loungeen jonka jälkeen vapautin morsiamet kiertelemään Kaapelitehtaan käytäviä. Itsekin tein muutaman kierroksen molemmissa kerroksissa. Yläkerrassa oli perinteinen hääkattausnäyttely, jossa pääsi ihastelemaan upeita juhlapöytiä ja valitsemaan niistä suosikkinsa. Kaikki olivat omalla tavallaan kauniita, mutta omaa silmää viehättivät eniten Somistevuokraamon sulilla ja sarvilla koristeltu kattaus, Valeria Sofiko Designin tummansininen ja runsaan vihreä kattaus, sekä Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidean & Hoodit:in toteuttama kultaisen ja punaisen sävyillä kyllästetty kattaus. Runsauden vastakohtana myös Meventin pöytä herätti ihastusta hieman raikkaammalla ja yksinkertaisemmalla tyylillään. 

Alakerrassa oli yli 180 juhliin ja häihin erikoistunutta näytteilleasettajaa jotka olivat jälleen kerran panostaneet osastojen näyttävyyteen. Täytyy rehellisyyden nimissä todeta, että kun omat juhlat on jo juhlittu ei hyvin tarkasti tullut tutustuttua valokuvaajien, pitopalveluiden tai juhlapaikkojen tarjontaa, mutta esimerkiksi korut ja asusteet kiinnostivat edelleen, ja koska juhlia tulee tulevaisuudessakin järjestettyä, erilaiset koristeet, kortit ym. kiinnostivat aivan yhtä paljon kuin ennenkin.


Erityisesti viehätyin Hermanni Vuorisalon puisista ruseteista ja korvakoruista. Söör -mirrit olivat kauniita ja pidin siitä, miten jokaisen rusetin mukana tuli aitoustodistus jossa kerrottiin siinä käytetyistä materiaaleista. Viehättävä yksityiskohta oli myös se, että Daam -sarjan korvakorut olivat ylijäämäpaloja ruseteista, niin sanotusti valmistusvaiheessa syntynyttä jätettä josta oltiin ymmärretty valmistaa korvakorut. Tavallaan miehen ja naisen asusteet olivat siis samasta puusta "veistettyjä". Melko viehättävä ajatus, eikö olekin? Tällainen puinen rusetti sopisi melko hyvin minunkin aviomieheni asusteiden joukkoon, ostinhan hänelle juuri kesällä syntymäpäivälahjaksi puisen rannekellonkin.
Crocus Paperin osastolla ihastelin kauniita ja herkkiä paperituotteita jotka sopisivat paitsi hääjuhliin, myös erilaisiin syntymäpäiviin ja muihin muistamisiin. Mallit olivat taidokkaita ja kevyitä ja mielestäni todella ajankohtaisia erityisesti häätrendejä ajatellen. Juttelin hetken Crocus Paperin yrittäjän, Irinan kanssa ja kotiin päästyäni kävin vielä tutustumassa hänen verkkosivuiltaan löytyvään portfolioon. Pidin erityisesti paitsi vesivärein taiotuista lehtiköynnöksistä, myös geometrisimmistä kuvioista. Ne voisivat toimia hienosti vaikkapa sisustuskäytössä.Blogiloungessa pääsimme vaihtamaan kuulumisia muiden bloggaajien, Love me do:n Nonnan ja Johannan, Häät-lehden päätoimittajan Sarin, Juhlasuunnittelu Ilonasi:n Ilonan sekä tapahtuman juontajan Kristofferin kanssa ja nauttimaan Haikala Cateringin tarjoamasta, kerrassaan herkullisesta lounaasta. Erityisesti marinoitu halloumi, qvinoa-avokadosalaatti ja seesamipaahdettu lohi veivät kerrassaan kielen mennessään. Jälkiruokana tarjottu jogurttimousse pähkinöiden ja viikunan kera oli taivaallista, vahva suositus tälle palveluntarjoajalle ainakin makujen puolesta. Juomapuolesta vastasi tänäkin vuonna aikaisemmilta Love me do:ilta tuttu Henkell & Co. Suomi joka tarjosi meille viinien ja kuohuvan lisäksi kahta eri limonadia. Erinomainen kattaus siis, jälleen kerran!


Loungessa saimme nauttia myös Oriflamen edustajanakin hääräilevän Tiina Somesuon tuote-esittelystä. Itse sain vastauksen pitkään mieltäni vaivanneeseen kysymykseen "mikä se primer oikein on?" (kyllä, en todella tiennyt) sekä hyviä neuvoja pohjameikkiin (jota en juurikaan vaivaudu koskaan sen kummemmin tekemään). Tiina arpoi bloggaajien kesken Oriflamen meikkivoiteen jonka toinen blogitapaamiskonkari Hile (Hulluna häihin -blogista) voitti. Itsekin Oriflamen edustajan toimiva Hile oli kuitenkin niin ihana, että lahjoitti voiton minulle - ehkäpä naamaltani paistoi paitsi kateus voitosta, myös äärimmäinen tarve kyseiselle tuotteelle. Kiitos Hile! Lisäksi saimme ihanat lahjakassit, joiden sisältä paljastui Fazerin herkkuja, Oriflamen tuotteita sekä proteiinipatukoita pitämään bloggaajien nälkää kurissa. Risteilyllekin olisi mahdollista lähteä!Kuva: Amanda Lehtola

Oli jotenkin hassua olla muiden bloggaajien joukossa kun häistä pääsi puhumaan jo menneessä muodossa. Tuntuu, että meidän juhlistamme on jo todella pitkä aika, vaikka loppujen lopuksi aikaa on ehtinyt kulua vasta reilu pari kuukautta. Olin ihan todella vähän jopa kateellinen morsiamille, sillä heillä oli kaikilla oma hääpäivänsä vielä edessä. Mutta toisaalta taas nauroin naisille kokeneen vanhemman rouvan arvovaltaa uhkuen, että vielä se häästressikin ennättää iskeä - nauttikaa ihan joka hetkestä täysin siemauksin!

Omalta kohdaltani syksyn Love me do:n odotetuimmat hetket olivat tapahtuman kolme muotinäytöstä. Kotimaisessa häämuotinäytöksessä pääsi ihastelemaan nimensä mukaisesti suomalaisten hääpukusuunnittelijoiden mallistoja kuin myös ylipäänsä suomalaisista liikkeistä saatavia pukuja. Kansainvälisessä häämuotinäytöksessä pääsi vilkaisemaan tulevan vuoden hääpukumuotia, sitä, mitä ihastelin jo keväällä Essenissä Saksassa. Eniten odotin Vuoden suomalaisen hääpukusuunnittelija 2017 -kilpailua, jonka voittajasta julkaisinkin jo heti sunnuntaina postauksen. Muotinäytöksistä kirjoitan kuitenkin erikseen, sillä niissä kamera lauloi sarjatulella enkä mitenkään pysty karsimaan tähän vain muutamaa kuvaa.

Minun kalenterissani häätapahtumat alkavat varmaan olla katoavaista ajanvietettä, sillä en näe maksavani itseäni tuleville messuille ihan vain harrastusmielessä. Love me do tuntuu sinänsä helpolta tapahtumalta osallistua jatkossakin, sillä kolmen euron narikalla saa todella paljon silmänruokaa ja mielestäni se on halpa hinta päivästä hääteemaisessa huvipuistossa. Ja varmaan ajatus häähommista kokonaan irrottautumisesta tuntuu vaikealta, sillä salaa toivon Love me do Crewn kaipaavan minua myös tulevissa tapahtumissa - en koe olevani vielä valmis hyvästelemään mahtavaa porukkaa, joka tätä tapahtumaa järjestää koko sydämellään. 

Kuva: Amanda Lehtola

Ihana, ihana tapahtumatirehtööri Nonna <3

Palaan asiaan siis vielä ainakin syksyn tapahtuman muotinäytösten osalta. Kävitkö sinä Love me do:ssa? Millaista oli? Mikä oli parasta, entä mitä jäit kaipaamaan?

2 kommenttia:

  1. Mistä oot muuten bongannut ja napannut tuon meidän ryhmäkuvan? :) Mäkin haluaisin sen muistojeni arkistoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Love me do:n crewn kautta saatu, kuvaaja Amanda Lehtola otti pitkin päivää kuvia tapahtumassa ja toi on yksi hänen nappaamansa. Varmaan kannattaa kysellä ihan Love me do:n kautta, varmaan sieltä kuvan saa myös itselleen! :)

      Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!