23. syyskuuta 2017

Tulossa: Love me do Autumn Fair 7.10.2017

Nyt kun häät on juhlittu voi hyvästellä kaikki tulevat häämessut, eikös niin?

Ei niin!

Kuva täältä.

Nimittäin kahden viikon päästä lauantaina tämä rouva ainakin suuntaa isoolle kirkolle ihastelemaan syksyn Love me do -messujen tarjontaa. Kaapelitehdas on jälleen täynnä kaikkea ihanaa häiden ja muiden juhlien järjestämiseen liittyvää. Kevään tapahtumasta poiketen messut ovat tällä kertaa yhden päivän mittaiset ja ovet ovat auki klo 10-18, siis jonkin verran pidempään kuin aikaisemmin. Koska omat juhlat ovat jo takana päin itse lähden messuille pääasiassa fiilistelemään ihanaa tapahtumaa ja moikkaamaan tuttuja (Nonna ja Heidi, valmistautukaa vastaanottamaan halauksia!). Toivottavasti paikalla olisi muitakin bloggaajia ja tuttuja edellisiltä messuilta.

Love me do -messut on tapansa mukaan ilmaiset, joten omasta mielestäni kynnys lähteä tapahtumaan on melko matala. Muualta kuin pk-seudulta tulee toki huomioida matkakustannukset, mutta hyvissä ajoin hankittu junalippu kuljettaa etelään toisinaan melko edullisesti, OnniBussista puhumattakaan. Narikkaa varten kannattaa varata 3 euroa käteistä mukaan. 

Kuva täältä.

Yli sata näytteilleasettajaa kuitenkin tarjoaa todella maukkaan kattauksen koristeita, kauneudenhoitoa, paperituotteita, juhlapaikkoja, polttariohjelmaa... you name it! Ja onhan siellä jälleen kerran esillä tuoretta hääpukumuotia paitsi hääpukunäytöksissä ja messuosastoilla, myös Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelja 2017 -kisan muodossa. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyn kisan voitto meni Aurora Raiskiselle, jännä nähdä kuka tänä vuonna on hurmaa niin tuomariston kuin yleisönkin luomuksillaan. Kisan finalisteihin voi käydä tutustumassa täällä.

Minä aion siis suunnata Kaapelitehtaalle parin viikon päästä. Nähdään siellä!

Aikaisempia Love me do -messuista kertovia postauksiani voi käydä lukemassa täältä

2 kommenttia:

  1. Mekin lähdetään kaasojen kanssa Oulusta ensimmäistä häämessukokemusta hakemaan juurikin tänne. :) Tapahtuma vaikutti niin houkuttelevalta, että lentoliputkin hankittiin jo toukokuussa. En malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Love me do on kyllä ihana tapahtuma! Olen käynyt kolme eri häämessua läpi ja Love me do on kyllä omasta mielestäni paras. :) Toivottavasti teillä on oikein mukava viikonloppu Kaapelitehtaalla kaasojen kera! <3

      Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!