11. syyskuuta 2017

Hyvä lahjaidea metsää rakastavalle parille

Kerroin jo häävieraidemme upeasta häälahjasta tässä häämatkaa käsittelevässä postauksessa, mutta olen unohtanut kertoa, että saimme erään todella kivan häälahjan jo ennen häitä. Saimme nimittäin lahjaksi puun.

Kyllä. Puun*. Sain pari viikkoa ennen häitä aivan yllättäen Instagrami-tilini (@sayneverblog) kautta viestin jossa sanottiin, että saisimme halutessamme paikan Häämetsästä. Häämetsä sijaitsee Laukkamäellä Haarlan kylässä Lohjalla ja sen tavoitteena on tarjota ihmisille paitsi tavan muistaa hääparia hieman erilaisella lahjalla, myös edistää ihmisten luontoliikkumista. Häämetsä mahdollistaa vaikkapa vuosittaisen retkikohteen kun parit voivat vierailla metsässä oman nimikkopuunsa juurella. Meiltä Häämetsään ajaa pari tuntia, joten kunhan pojat ovat hieman isompia eikä päikkäriaikoja tarvitse enää noudattaa niin orjallisesti voisin hyvinkin nähdä meidät ajelemassa elokuun viidennen hujakoilla Lohjalle retkeilemään.

Kuva Häämetsän Facebook-sivuilta.

Me Tommin kanssa nimittäin rakastamme metsää ja luontoa. Olemme tavanneet ensimmäisen kerran vaelluksella ja kulkeneet yhdessä ja erikseen useilla metsäretkillä. Olemme unelmoineet, nautiskelleet, ja jopa korjanneet sillä hetkellä rikkinäistä parisuhdettamme puiden suojassa, raittiissa ilmassa. Olemme myös pyrkineet istuttamaan rakkauden metsää kohtaan myös poikiimme. Pala häämetsää sopii lahjaksi meille paremmin kuin hyvin. Kiitos Häämetsä!

*Puu on saatu ilmaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Oi ompa ihana idea! Minäkin haluan hääpuun, voisikohan semmosen ostaa itse meille näin jälkikäteen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin! Hankitte sen vaikka 1. hääpäivänä yhteiseksi lahjaksi! ;)

      Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!