5. syyskuuta 2017

Arjen honeymoon

Kesken työpäivän kännykkä piippasi saapuneen viestin merkiksi.

"Hyvää 1 kk hääpäivää! :) "

Se oli äidiltäni. En ollut edes tajunnut asiaa, mutta tosiaan: olemme olleet peräti kuukauden naimisissa. Kuukauden! Ohhoh.

Mietin tässä itsekseni miten mahtava tämä kuukausi onkaan ollut. Toisin kuin monet muut tuoreet hääparit, me emme lähteneet häiden jälkeen häämatkalle, emme viettäneet kahdenkeskistä aikaa, emme tehneet mitään erikoista. Tommi lähti melko pian häiden jälkeen poikien kanssa mökkeilemään, minä palasin heti häiden jälkeisenä maanantaina töihin. Pojat palasivat mökiltä, Tommi aloitti työt ja minä lähdin kertausharjoitukseen. Palasin sieltä takaisin, vietimme viikonlopun perheen kesken kotona ja sitten alkoi taas työviikko.

Me olemme eläneet melko vahvasti sitä kuuluisaa arkea.

Silti kulunut kuukausi aviomieheni kanssa on ollut mitä parhain. Olemme pyörittäneet perheeksi kutsuttua sirkusta toisiamme tukien, olemme kaiken silmien pyörittelyn ohessa vaihtaneet helliä katseita, olemme tehneet yhdessä kaalilaatikkoa ja katsoneet elokuvan viiniä nautiskellen. Äitini suosiollisella avustuksella olemme päässeet viettämään iltaa lähikuppilaan biljardia ja flipperiä pelaamaan. Olemme eläneet sulassa sovussa, olemme tukeneet toisiamme arjen vastoinkäymisissä ja olemme rakastaneet kovasti.Olemme olleet arjen honeymoonilla. Ei tätä paremminkaan oikein voi kuvailla.

Meillä, jossa tunteet ovat olleet aina suuria, on tunnettu tämä kuukausi lähes poikkeuksetta pelkkää rakkautta. Ehkä päällä on jokin häiden jälkeinen hattaravaihe, ehkä juhlajärjestelyistä vapautuminen on tehnyt molemmista asteen verran siedettävämpiä, en tiedä. Aivan sama. Tämä kuukausi avioparina on ollut jäätävän hyvä. Parempi kuin ehkä yksikään kuukausi aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!