6. huhtikuuta 2017

Kevään inspiraatiokollaasi Tuutilullaalta

Tuutilulla on verkkokauppa jossa aina välillä käyn ihastelemassa kaikkea ihanaa. Mielikuvitussisustan poikien huonetta supersöpöillä valaisimilla ja kirjahyllyillä, kuvittelen ukkelit leikkimässä tyylikkäällä automatolla ja katselen kauden uusia vaatteita jotka tekevät kantajastaan paitsi leikkisän, myös coolin. Legginsejäkin on niin järkyttävän suloisilla kuoseilla, että huomaan nyrpisteleväni Papun collegehousuille nenääni ja miettiväni olisivatko leggarit kuitenkin mukavammat leikkien tiimellyksessä... Siitäkin huolimatta ettei niissä ole taskuja, ja taskut ovat tällä hetkellä todella kova juttu.

Aarrekid on aina ihana, mutta huomaan pitäväni todella paljon myös Blaa!:n vaatteista. Hypistelen niitä aina ohimennessäni Ideaparkissa mutta vielä en ole malttanut yhtään Blaa!:n vaatetta ostaa. Ilahduin kun huomasin, että kyseisellä merkillä koot alkavat aivan pienestä (50/56) ja jatkuvat isommallekin lapselle sopivaksi (146/152). Olen tunnistanut itsessäni toisinaan esiin nousevan pakonomaisen mielihalun mätsätä pojat samanlaisiin vaatteisiin joten tällä vaatemerkillä sekin onnistuisi. Kauniin vaaleansininen college sopisi molemmille pojille, Sintille mukavana haalarimallina ja Papulle paitana. Menisi hienosti myös kesällä kun on vähän viileämpää! Myös ihanaa kuumailmapallopaitaa löytyi molempien poikien koossa, ja oih, samaa kuosia olisi myös legginseinäkin... 


Blaa! jumpsuit Milan / Blaa! collegepaita Parrot / A Little Lovely Company Salama-valaisin / Petit Monkey Tiipii-hylly musta ja minttu / Bloomingville automatto / A Little Lovely Company henkarisetti / Blaa! t-paita Air Balloons

Tiipii -aiheeseen olen jotenkin hurahtanut. Pojilla on jo tiipii-aiheiset paidat ja seinälle ripustettava tai tasolle seisotettava hylly toisi mukavaa vaihtelua poikien huoneen sisustukseen. Mutta kumpi olisi kivempi, musta vai raikas minttu? Hyllyn muodon käytännöllisyydestä voi toki olla montaa mieltä, mutta olisi se ainakin nätti kapistus.

Harmaa Bloomingvillen automatto pääsisi olohuoneeseemme vaalean karvamattomme jatkoksi. Tällä hetkellä junaradan ja legoleikkien alustana palvelee perinteinen värikäs automatto jonka Tommi löysi kirppikseltä, mutta tätä versiota ei välttämättä tulisi iltaisin rullattua sohvan alle piiloon vaan se saisi jäädä näkyville odottamaan seuraavan päivän leikkejä.

Eläinkuosiset henkarit toisivat oman hauskuutensa ulkovaatteiden ripustamiseen eteisen peilikaapin sisuksiin. Näitä kun olisi useampi erilainen voisi äidin tehtävä helpottua aina kun ollaan lähdössä ulos koko perheen voimin. "Hei mikä näistä on Papun haalari?" (Aivan niinkuin sitä ei osaisi koon perusteella sanoa, mutta) "Se on se kettuhenkarissa oleva! Sintin haalari roikkuu pesukarhussa."

Viimeisimpänä valitsin suosikkikollaasiini A Little Love Companyn Salama-valaisimen. Sille olisi ihan oikeaa käyttöäkin. Olemme Papun kanssa pyrkineet kuvastamaan välillä hieman valtaviksi käyviä tunteita mm. pukemalla tunteet joko sanoiksi tai vaikkapa eläimiksi. Kun oikein kunnon kiukkukohtaus on tullut olemme kyselleet onko Papun sisällä kenties ärsyyntynyt hyeena ja ajaneet sen sitten yhteistuumin pois. Opimme tällaisen tekniikan Elina Kauppilan Kamalan ihana päivä -kirjasta ja se on toiminut välillä yllättävänkin hyvin. Salama-valaisimen voisi laittaa päälle aina kun tunteet myrskyävät, ja kun poika päättäisi, että nyt on aika rauhoittua, salaman voisi napsauttaa pois päältä. Sen verran usein hyeena on ajettu postiluukustamme ihan porraskäytävälle asti, että voisin kuvitella tämän mindfulness-harjoituksen toimivan meidän temperamenttisen uhmaikäisen kanssa!

Ja kai sitä äitikin voisi lainata?

Osallistun tällä postauksella Tuutilullan bloggaajakilpailuun. Osallistumisohjeet löydät Tuutilullan sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!