5. huhtikuuta 2017

Festariromantiikkaa yhteisiltä vuosilta (häihin 4 kuukautta)

Kesällä 2012 ranteesta löytyi kaksi festariranneketta joista ensimmäinen oli Sonispheren alueelle oikeuttava. Tuonakin vuonna suuntasimme siis Helsinkiin festareille, Tommin revähtäneestä pohkeesta huolimatta. Edellisen kesän Sonisphereen verrattuna hiekkakenttä oli viileä ja pilvinen, mutta ainakin vältyimme samanlaiselta nestehukalta kuin edellisellä kerralla. Pääesiintyjä Metallica veti paikalle paljon jengiä ja tokihan bändi piti itsekin saada ruksittua must see -listalta pois, mutta etenkin Gojira kiinnosti erityisesti Tommia. Ghostkin esiintyi, mutta tuolloin en vielä kiinnostunut yhtyeestä hirveästi. Sen sijaan Amorphis takasi taatusti tanssijalkaan liikettä, tai ehkä ennemminkin pomppujalkaan.


Metallica soitteli pitkälle alkuyöhön, mutta me lähdimme ramman festariromanssini kanssa klinkkaamaan autolle ennen kovimpia kotiin päin valuvien ruuhkaa ja ajelimme takaisin Tampereelle yötä vasten.

Toisena kesän festarina palveli Tommin kotirokki, eli Ilosaarirock. Siellä kahden päivän festareihin riitti paljon sekä tuttuja kavereita että bändejä. Itse sain kovimmat kiksit Herra Ylpöstä ja Ihmisistä ja PMMP:stä joita Tommikin tuli hieman vastentahtoisesti kuuntelemaan kanssani. Paremmat yhteiset jamit löytyivät Palefacen ja GG Caravanin keikoilta sekä (Children of) Bodomin keikalta. Tommi kävi fiilistelemässä myös Oranssia Pazuzua.


Omiin festareihimme on enää neljä kuukautta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!