9. maaliskuuta 2017

Jos minä saisin pukea sulhasen niin...

...hänelle tulisi hääpäivänä päälleen jotain seuraavanlaista.

Harmaa puku
No harmaata pukua Tommikin on kyllä ajatellut, ihan itse, mutta se on kyllä omastakin mielestäni aivan erinomainen ajatus. Harmaassa on tiettyä rentoutta ja materiaalivalinnoilla siihen saadaan mukavasti pientä leikkisyyttä aikaan. Harmaa on huomattavasti vähemmän virallinen ja jäykkä kuin musta puku, näin omasta mielestäni, ja sininen taasen ei välttämättä ole aivan samalla tavalla Tommin väri kuin harmaa.

BQ Räätälistudio, BQ Collection, kuva täältä.

Puvun takin voi jättää suosista pois, housujen kanssa sopiva liivi ajaa asiansa vallan mainiosti. Koska kyseessä on rennot juhlat voisi valkoisen kaupuspaidan hihat vaikka kääräistä kyynärpäiden yläpuolelle, silläkin lisätään eroa virallisen ja vakavan juhlan sekä meidän häidemme välille.

Päheät kengät
Kaikkien muiden sulhasista poiketen Tommi ei ole täydellinen mies, asia, joka tulee eteen myös tässä kenkäasiassa. Jos hän olisi täydellinen mies, hän ilman muuta haluaisi jalkaansa Converset. Silloin olisimme täydellisesti synkassa, sillä omat (toiset) hääkenkänihän ovat ah niin täydelliset punaiset glitter-Conssit. Valitettavasti kuitenkin Tommi suorastaan ylenkatsoo näitä tasapohjaisia, huonolaatuisia trendijalkineita melko tuntuvasti eivätkä omat noin 14 pariakaan ole tältä vähättelyltä välttyneet, joten todennäköisyys saada sulhaselle Conssit jalkaan hääpäivänämme on pyöreä nolla.

Kuva täältä.
Vansit houkuttelivat miestä pitkään kunnes hän totesi niidenkin kuuluvan samaan kategoriaan Conversen kanssa: huonot pohjat, liian trendikkäät, ylikalliit laatuunsa nähden. Hmpf.. Mutta koska tässä onkin kyse siitä mitä minä haluaisin, niin pidän kiinni toiveestani punaisten Conssien suhteen. Tai edes Conssien. Koska Conssit <3

Veikeät asusteet
Ei kravattikaan huono ole, mutta olen varsin ihastunut rusetteihin. Ne ovat jotenkin niin hauskoja! Kravatti on toki tyylikäs ja sillä saa tiettyä särmää muuten rentoon pukeutumiseen mutta... Kyllä rusetti olisi silti asia, joka täydentäisi asun.

Olen ihastunut ajatukseen siitä, että miesten (sulhasen ja bestmanien, ehkä isienkin?) pukeutumisessa olisi jokin yhdistävä tekijä. Kaikista helpointa ja samalla hauskaa se olisi toteuttaa samanlaisilla sukilla. Silloin kynnys laittaa jotain erikoisempaa päälle on melko matala, sillä eiväthän miesten sukat varsinaisesti juhla-asuissa näy. Ainakaan merkittävästi. Happy Socks -merkkiset sukat ovat tulleet meille sekä Tommin, että poikien sukkalaatikkoon jäädäkseen ja tykkäänkin hankkia Tommille ja pojille samoilla kuoseilla ja värimaailmalla olevia värikkäitä sukkia, mutta jos hieman haluaisi nähdä vaivaa ja metsästää jotain jännittävämpää teemaa, niin esimerkiksi tämä olisi aika hauska idea:

TP Photography / Magicaisle

Rannekkeet
Ne ovat ensinnäkin osa Tommin arkistakin pukeutumista ja toisekseen koska häät ovat omat rakkausfestarimme, olisi mielestäni erinomaisen mukavaa nähdä sulhasella niittiä ja nahkaa ranteissa. Ne sitäpaitsi sopivat miehelle todella hyvin! Tai ehkäpä vaikka tämä -1 hääpäiväranneke...Hattu or not?
Tämä on problemaattista. Nimittäin tämä pääasia. Kun meidän rokkikukolta löytyy tuota tukkaa, niin hyvähän se olisi laittaa kuntoon hääpäiväksi. Olenkin kovasti yrittänyt kannustaa Tommia trimmattavaksi häiden alla, enkä nyt tarkoita, että hiusten pituuteen saisi missään nimessä kajota kuivia latvoja enempää, mutta valmistaisihan se juhlaan eri tavalla kun istahtaisi groomattavaksi ennen juhlaa. Partaakin voisi hieman siistiä, mieluiten ammattilaisen toimesta, niin ei sitten olisi pumpulituppoja nenänpielet täynnä kun aamuajolla käsi hieman tuppasi tärisemään.

Myönnän heikkouteni näihin manbuneihin, siis miesten hius...nutturoihin? Vaikka pidän Tommin tukasta aukinaisenakin, manbun.. Oijoi. Joten olisi mahtavaa, jos Tommilla olisi hieno, tuuhea, hyvin laitettu nuttura häissämme.

Margherita Calati Photography / Bridal Musing
Toisaalta olisi myös mahtavaa, jos hänellä olisi hattu. Nimittäin hatutkin sopivat tyypille hienosti ja erityisesti stetson (ei siis mikään villin lännen stetson) sekä paappalakki herkistävät joka ikinen kerta. Ah, niin komea! Ja sopisi kyllä asukokonaisuuteenkin!

Kihlalounaalla stetson päässä heinäkuussa 2014
Mutta hattu on kyllä yhtä kuin lättänä nuttura. Ja lättänä nuttura on yhtä kuin lättänä look. Höh. Vaikeaa... Jaa, no toisaalta, onneksi en joudu asiaa itse päättämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!