3. helmikuuta 2017

Uusin Häät-lehti vei pyykkirauhan

Tiedättehän miten nämä äitiysvapaat kuluvat? Heräät aamulla, keität puuroa, vaihdat vaatteita, syötät puuroa, ulkoilet, vaihdat vaatteita, valmistat ja syötät lounasta, luet päikkärisadun, laitat ihmisiä päiväunille, viikkaat kuivuneet pyykit ja ripustat uudet kuiv... Paitsi hahaa, ei tänään!

Jaa miksi ei? Koska postin mukana ei tullut ainoatakaan laskua (hurraa!) vaan tällainen muovihuntuun verhoiltu hymyilevä bohomorsian.


Uusin Häät-lehti tipahti iloisena yllätyksenä suoraan eteiseen joten eihän sitä voinut jättää siihen makaamaan. Kun Sintti oli sammunut parvekkeelle vaunuihin ja Papu oli tyytynyt kohtaloonsa ja jäänyt suosiolla höpöttelemään itsekseen omaan sänkyynsä minä nostin jalat ylös ja vietin reilun tunnin Häät-lehden kimpussa. Ihan noin vaan!

Pidän lehdestä, sillä vaikka omaan makuuni häiden teemat tuntuvat olevan aika pastellinsävyisiä nykyään, jokainen lehti seuraa yhtä punaista lankaa koko numeron läpi melko johdonmukaisesti. Siitä tulee mielestäni hyvä kokonaisuus jota on miellyttävä lukea. Ja nyt kun olen todennut tämän voinkin esitellä omat lempijuttuni, jotka todellakin poikkesivat tämän numeron boho-teemasta ehkä vähän enemmänkin.

Olin todella ilahtunut muutamasta oikeista häistä, jotka lehdessä oli esitelty. Erityisesti Chrisin ja Andrewn häät ponnahtivat iloisesti lehden sivuilta esiin ja oli ihana muistutus siitä, että vuosi 2017 todellakin on rakkauden vuosi myös täällä Suomessa. Viimeinkin! Olisin ehkä toivonut vastaavaa juttua erityisesti suomalaisesta pariskunnasta, mutta ehkä niitä näemme jatkossa. 


Ja juuri kun olin tuumaillut, että Suomen häälehtiskenestä puuttuu kyllä hieman vaihtoehtoisemmat (ja omasta näkövinkkelistäni nimenomaan rokahtavat) häät, niin voila! Heti sain ihastella todella erilaisia (stailattuja) häitä otsikolla Venetsialaisessa puutarhassa. Näistä olisin lukenut mielelläni enemmänkin, kuullut häiden yksityiskohdista, ihastellut kuvissa aukeavaa kokonaisuutta... Toisin sanoen tällaisia todellisia häitä voisi tuoda enemmänkin häälehdissä esiin.


Todellisia erikoisempia ja omaa visuaalista silmääni hiveleviä häitä esiteltiin Ihanat häät -osiossa jossa hääpari oli halunnut otattaa kauniit hääkuvat maistraattivihkimisen jälkeen ja olivatkin valinneet rekvisiitakseen kaikkea mahtavaa - vieläpä pääasiassa kotoansa tai valokuvaajaltansa! Näitä kuvia katsellessa itse viihdyin todella pitkään ja jälleen kerran: ihanaa vaihtelua vaaleanpunaisen ja glitterin tilalle.


Oli lehdessä toki paljon vaaleanpunaista ja glitteriäkin, ja erityisen kivasti oli kyllä tuotu lehden boho-henkeä esille. Boho onkin ainakin blogimaailman perusteella yksi todella voimakkaasti yleistyvä trendi häämaailmassa joten tästä lehdestä varmasti moni tuleva morsian saakin ideoita omiin juhliinsa. Lisäksi pidin Santorinia esittelevästä jutusta, sillä se oli minulle uusi tuttavuus. Kuvien ja tekstin perusteella kaikin puolin tutustumisen arvoinen!

Itselleni selkeästi hyödyllinen artikkeli oli timantteja käsittelevä juttu. Vaikka minulla onkin tuttu kultaseppä johon luotan timanttiasioissa täysin, oli mukava saada hieman tiivistettyä tietoa asiaan liittyen. Varmasti informatiivinen juttu kaikille, joilla karaatit ja leikkaukset ovat hieman hukassa.


Ja joo, olihan siellä sivuilla juttu eräästä polttarireissustakin. Sisälsi mm. hyviä vinkkejä kuinka panostaa/pihistää Tallinnan reissulla. Ja pari mairittelevaa kuvaa. Mutta reissu oli kyllä hauska!

Kiitos lehdestä, se oli mukava perjantaipäivän seuralainen! ...ja sitten takaisin niiden pyykkien kimppuun... Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!