10. helmikuuta 2017

Morsianten ilta Fitting Roomilla

Sain kutsun osallistua Fitting Roomin uusissa tiloissa järjestettyyn Morsianten iltaan tällä viikolla, ja vaikka pikareissuja Helsinkiin on tullut tehtyä alkuvuodesta jo aivan tarpeeksi, oli aivan pakko istahtaa vielä kerran OnniBussiin ja huristella isolle kirkolle. Fitting Roomin avajaiset olivat jo edellisenä iltana tiistaina, mutta aivan niin vannoutunut hääbloggaaja en ole, että olisin pyörähtänyt Helsingissä kahtena iltana peräkkäin.

Koko Helsingin matkan mahdollisti äitini, joka tuli meille tiistaina kylään ja vahti poikia iltapäivän minun hurvitellessa pääkaupunkiseudulla ja Tommin raataessa päivätyössä. Kiitos siis jälleen kerran ihanalle äidilleni, joka tarjoutuu vapauttamaan minut milloin mihinkin tapahtumaan! Ja olihan se ihanaa, että pojatkin saivat nauttia mummin seurasta päivän verran. <3

Fitting Room avasi uudet tilat Töölössä Museokatu 40:ssä, aika pitkälti kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Huomasin tämän seikan seikkailtuani ensin julkisilla mukamas lähelle, mutta käveltyäni melkein saman verran mitä koko matkaan olisi kulunut jos olisin tajunnut selvittää reitin pituuden ennalta.

Ompelimossa oli vastassa mukava vastaanottokomitea, sillä ompelimon kuningattaren Aurora Raiskisen lisäksi paikalla olivat tietenkin Ruoste Designin Hanna ja TriLogia Collectionin Marika, mutta myös Floramoren Tanja ja Maarit, hääsuunnittelutoimisto Divinen Pertti Huhtilainen, Rita Miklán Photographyn Rita, sekä Kämp Hotellien Jenni. Tarjolla oli kuplivaa (kuten nykyään kaikilla Helsingin reissuillani!) sekä ihania suolaisia sekä makeita herkkuja.
Oli mielenkiintoista päästä kurkistamaan ompelimon puolelle jossa niin monelle morsiamelle luodaan unelmien hääpukuja. Vaikka ompelimo oli korkea ja vaalea, hyvän kokoinen tila ihmettelin kyllä suuresti miten sinne mahtuu parhaimmillaan viisi ompelijaa työskentelemään - etenkin kun kyseessä on hääpuvut joissa tuppaa olemaan helmaa hieman normitanttua runsaammin. Itse showroom oli ihanalla sinisellä sisustettu ja sekä puvut että asusteet pääsivät mielestäni kauniisti esille värikkäältä seinältä. Kunpa olisin huomannut ottaa kuvan pelkästä tapetista, se oli fantastinen! 

 

Paitsi, että saimme herkutella Kahvila Maroccon suolapaloilla ja Gusto Helsingin kakuilla (joista täytyy erikseen vielä mainita vuohenjuusto-pistaasikakku, joka oli kaikessa omituisuudessaan todella herkullista), saimme myös hyviä vinkkejä juhlasuunnitteluun Pertiltä ja neuvoja kukka-asioihin Floramoren naisilta. Piti oikein käydä erikseen jututtamassa Perttiä vielä, sillä hän oli stailannut viime Häät-lehdessä esitellyt Venetsialaisessa puutarhassa juhlat joista itse innostuin. Häneltä saikin muutamia hyviä ideoita jotka täytyy jättää muhimaan tulevaa kesää ajatellen. Floramoren Tanjalta kyselin uudesta ihastuksestani eukalyptuksesta hääkauttauksissa ja sainkin vastauksia kuin apteekin hyllyltä. Lisäksi oli mukava jutustella valokuvaajana toimivan Ritan kanssa, vaikka meillä kuvausasiat onkin jo hyvin hallussa. 


Floramoren Tanja ja Maarit, Pertti, Ruoste Designin Hanna ja Kämp Hotellien Jenni.
Paikalla oli viitisentoista morsianta tai kaasoa ja muutama blogisisarkin oli eksynyt paikalle. Heitä on aina mukava nähdä, sitä kun alkaa aivan olla jo kavereita blogimiiteissä ja blogien kautta tutuksi käyneiden tyttöjen kanssa. Piuden kanssa ihmettelimme miten viime Helsingin reissulta kotiinviemisinä oli päänsärky ja Marin kohdalla en voinut juuri muuta kuin ihmetellä mihin nainen oikein häviää - niin hyvin on morsiusdietti tai mikälie tuottanut tuloksia!Muiden vielä jatkaessa Fitting Roomin iltaa minä hyvästelin Auroran ja muut ja suuntasin rautatieasemalle, josta Valtion Rautatiet toimittivat minut takaisin Tampereelle - noin puoli tuntia alkuperäisestä aikataulusta myöhässä, kuinkas muutenkaan. Tällä erää reissut Helsinkiin taitavat olla aika pitkälti tässä ja hyvä niin. Suuret kiitokset Fitting Roomin tyypeille kutsusta ja mainion illan järjestämisestä!

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva nähdä taas! Parasta, että Kaisa soitti seuraavana päivänä kun oli voittanut sen yön kahdelle Havenissa :D Mennäänkin sitten sinne silloin häitä edeltävänä perjantaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jeeveli! Kävipä hyvin, onnea! Vaikka minähän sen olisin tarvinnut, hitto vieköön! :D

      Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!