5. helmikuuta 2017

Festariromantiikkaa yhteisiltä vuosilta (häihin 6 kuukautta)

Kesällä 2011 matkasimme kotiseudulleni Etelä-Pohjanmaalle ja pystytimme teltan veljeni pihaan, aika lähelle Provinssin festarialuetta. Siellä rokkasimme ensimmäiset yhteiset festarimme. Olimme seurustelleet puolisen vuotta. 

Eipä ole hääppöisen edustavia otoksia tullut näillä kekkereillä otettua, mutta onpahan jokin kuvatodiste siitä, että mestoilla oltiin. Esiintyjälistalla oli mm. Social Distortion, Hadouken!, Pendulum, Volbeat sekä System Of A Down. Etenkin jälkimmäisin oli ilo päästä näkemään livenä ja vieläpä kotifestareilla.
Sama kesänä lähdimme myös tavoistamme poiketen Helsinkiin festareille, sillä Sonisphere 2011 tarjoili mm. Slipknottia, Mastodonia, In Flamesia sekä Opethia. Päivä oli hemmetin kuuma ja meininki kova. Hiekkakentällä meinasi iskeä pienoinen nestehukka, mutta hampaat irvessä vedettiin viimeisetkin pomppuhevit täysillä ennen kotimatkalle lähtöä.


Omiin festareihimme on enää kuusi kuukautta aikaa!

2 kommenttia:

  1. Pendulum ja System of a down kuulostivat niin tutuilta, että piti ihan tarkistaa. Olin kuules ihan samoilla festareilla mun aussikaverin Anitan kanssa 😛 Harmi kun tähän ei voi liittää kuvaa 😅

    VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!