29. tammikuuta 2017

Voita sisäänpääsy Tampereen Häämessuille!

Yhteistyössä Tampereen Häämessut

Jälleen kerran olen siitä iloisessa asemassa, että saan arpoa vapaita sisäänpääsyjä häämessuille. Tällä kertaa vuorossa ovat Tampereen oma häätapahtuma, Tampereen Häämessut jotka ovat ensi viikonloppuna 4.-5.2. Tampere-talossa.


Luvassa on jälleen paikallisia ja valtakunnallisia palveluntarjoajia, hää- ja juhlapukuja, kakkumaistiaisia ja paljon muuta. Ohjelman voi käydä katsomassa tästä ja listan näytteilleasettajista tästä. Liput tapahtumaan maksavat 15 euroa henkilöltä, mutta Facebookissa voit voittaa sisäänpääsyn itsellesi ja kaverillesi. Käy kommentoimassa blogini Facebook-sivuilla olevan arvontapäivityksen alle kenet ottaisit messuille mukaan ja olet mukana arvonnassa. 

Me löysimme viime messuilta häihimme valokuvaajan ja itselleni jäi messuilta kytemään halu tilata unelmieni hääkakku, joka sekin on nyt varattu. (Ja kyllä, kyseessä on nimenomaan minun unelmieni kakku, joten tässä asiassa morsian päätti ilman sulhasen täyttä suostumusta. Kakusta tulee upea!) Lisäksi oli todella hauskaa käydä fiilistelemässä kaasojen kanssa ensimmäistä kertaa tulevia juhlia. Tänä vuonna yritin hieman houkutella Tommia mukaan bestmaninsa kanssa, joka on juuri ensi viikonloppuna vaimonsa kanssa meillä kylässä, mutta hieman oli nihkeää tuo messuillelähtöinto. Saa nähdä ennätänkö itse varastaa pari tuntia perheviikonlopusta ja käydä pyörähtämässä messuilla, kovasti ne ainakin houkuttaisivat taas! Ja ovathan ne mitä todennäköisimmin viimeiset paikalliset häämessut ennen omia juhliamme.

Arvonta päättyy keskiviikkona 1.2. klo 18. Onnea arvontaan! Arvonta on päättynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!