3. tammikuuta 2017

Kaunista korviin Keski-Pompulta

Hahaa, sainpas otsikkoon kolme koota!

No niin. Kerroin jo syksyllä Love me do -messuista kirjoittaessani, että taisin löytää juuri täydelliset korvikset paitsi kaunistamaan arkeani, myös täydentämään hääpäivän asustekokonaisuutta. Love me do -messuilla kierrellessäni pysähdyin nimittäin ihastelemaan korusuunnittelija Keski-Pompun mallistoja ja pääsin jopa vaihtamaan pari sanaa itse suunnittelijan kanssa. Kaikki korut miellyttivät pitkälti silmääni ja sopivat mielestäni omaan rouheaan tyyliini, mutta eräs korvakorupari kiinnitti huomioni aivan erityisellä tavalla.

Kuvat saatu suunnittelijalta

Hopeinen Kide-sarja on kerrassaan hurmaava kokonaisuutena, mutta nämä korvikset... Ne ne vasta ihanat olivatkin! Ne toivat nimestään huolimatta mieleeni hieman niin kovasti rakastamani niitit, mutta näissä korviksissa niitit oli valjastettu klassisen kauniiksi koruksi josta kuitenkin löytyy hieman keskivertoa enemmän asennetta. Myös sarjan sormus oli mielestäni upea. Mielestäni sarjan mallistossa oli myös kaulakoru vielä syksyllä, mutta ainakaan verkkokaupasta en sitä löytänyt.

Kerroin Tommille korviksista heti messuilta palattuani ja esittelin mukaan ottamaani esitettä. Jo silloin Tommi kysäisi olisiko korviksissa ajatusta Joulupukin pakettiin, mutta tietenkin näin suoraan kysymykseen piti kohautella olkapäitään ja esittää, ettei sen nyt niin olisi väliä...

Mutta kas kummaa, sieltähän ne korvakorut kuoriutuivat lahjapaperista jouluaattona, lahjojen vieressä pötkötelleen Sintin suosiollisella avustuksella. Niitä piti heti hehkuttaa Instagramin puolella, niin kovasti ne ilahduttivat! Ne olivat juuri sellaiset kuin muistelinkin ja ihastuin niihin heti uudestaan. Mukavaa, ettei kyseessä ollutkaan mikään messuromanssi!

Vaikka ajattelinkin ottaa korvikset käyttöön hääpäivänäni, en kyllä malta olla kantamatta niitä jo ennen ensi kesää. Ne sopivat ainakin omasta mielestäni todella hyvin minulle ja ovat erinomaiset aivan arkisemmassakin käytössä vaikka sopivatkin mainiosti myös juhlaan. Pidän siitä, että paketista löytyi paitsi jotain kaunista, sieltä löytyi samalla myös jotain kotimaista.

Kävimme välipäivinä Outokummun kaivosalueella sekä kaivosmuseossa, jossa otimme myös muutamat kuvat rouheassa miljöössä. Vanha kaivos on komea näky ja onkin harmi, ettei sitä ole kunnolla hyödynnetty alueen matkailuvetonaulana. Paikallisten lasten pulkkamäkenä se sen sijaan oli todellisessa käytössä.

Mitäs pidätte hääkorviksistani?

4 kommenttia:

 1. Vau, tykkään!! Rouheat, mutta kuitenkin ihanan elegantit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mun mielestä tosi monikäyttöiset, ja on aina kiva kun korua voi käyttää sekä arjessa että juhlassa. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja persoonalliselta. :) Itselläni aivan auki kaikki koruasiat. Ei nappaa myöskään ihan perusvalikoima.

  Mun blogissa muuten arvonta, jossa voi voittaa liput häämessuille! <3 https://bohohaablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli ihan hakusessa kunnes sit törmäsin näihin. <3

   Kiitos vinkistä, täytyypä käydä osallistumassa!

   Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!