20. tammikuuta 2017

Kaksi päivää Kaapelitehtaalla: Love me do -messut ovat taas täällä!

Messuviikonloppu - taas!

Tänään tämä bloggaaja heräsi aikaisemmin kuin normaalina arkiaamuna ja suti itsensä pikapikaa edustuskuntoon, sillä jo kahdeksalta piti istahtaa junaan jonka veturi osoitti kohti Helsinkiä. Love me do -häämessut avataan tänään Kaapelitehtaalla klo 11 ja kaksipäiväinen tapahtuma on tällä kertaa erityisen jännittävä, sillä siellä palkitaan vuoden 2016 hääyritys, esitellään vuoden 2017 VIB eli Very Important Bride Nadja sekä se kaikista jännittävin... julkistetaan vuoden 2017 hääblogivoittajat. Sormet ovat ristissä omien suosikkien puolesta!

Kuva täältä.
Lisäksi messuilla on jo viime syksynä ihastuttaneet muotinäytökset, sekä kotimaisten suunnittelijoiden häämuotinäytös että kansainvälinen muotinäytös. Etenkin näistä ensimmäistä odotan todella paljon sillä on aina ihana nähdä suomalaista osaamista ja (omasta kierrätysmekostani huolimatta) nostan suuresti hattua tälle marginaaliyrittäjäporukalle!

Näytteilleasettajia on taas aivan hurja määrä paikalla, joten nähtävää ja koettavaa on paljon. Lisäksi messuilla on useita asiantuntijoita puhumassa messuväelle pukeutumisesta, valokuvattavana olemisesta, muodista ja kauneudesta sekä tietenkin siitä tärkeimmästä: rakkaudesta. Parasta mielestäni koko tässä Love me do -asiassa on se, että tapahtuma on maksuton. Siis ilmainen. Jos ei tiedä mistä hääsuunnittelunsa aloittaisi voi lähteä hakemaan yleistä häähysteriaa (siis tietenkin positiivisessa mielessä) ja niillekin, joilla paketti alkaa olla jo kasassa löytyy mahdollisesti vielä viime hetken ideoita. Ja jos ei, niin rakkauden ympärille rakennetuilla messuilla varmasti ainakin on hyvä fiilis noin niin kuin yleisesti.

Messujen ohjelma löytyy täältä ja lista näytteilleasettajista täältä.

Nähdään siis Kaapelitehtaalla, sekä lauantaina että sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!