1. tammikuuta 2017

Häkellyttävää alkanutta vuotta!

Täytyy myöntää, että olen hieman hämilläni. Sain nimittäin vuoden viimeisinä päivinä tiedon, että blogini on valittu Vuoden 2017 hääblogi -kilpailun finaaliin. Kyllähän itse toki ajattelin, että blogille pitäisi antaa mahdollisuus kisata tittelistä - onhan se kaikesta vauva- ja lapsiaiheisesta sisällöstään huolimatta saanut alkunsa hääblogin ominaisuudessa, mutta ihan aikuisten oikeasti en kyllä uskonut blogin nimen löytyvän äänestettävien blogien listalta.

Suuret kiitokset siis teille, jotka olette blogiani kisaan ehdottaneet! Olen todella otettu tästä! Mukavaa, että blogi on ainakin joidenkin lukijoiden mielestä varteenotettava hääblogi kaikkien erinomaisten hääblogien joukossa.

Lupaan, että alkavana vuonna hääaiheet saavat enemmän sijaa - onhan kyseessä juhlavuosi! Toki jatkan samalla linjalla ja revittelen perhe-elämääni sekä päänsisäistä maailmaani kaiken kansan nähtäväksi edelleen, mutta häät tuskin jäävät paitsioon mitä lähemmäksi kesä hiipii. Pysykäähän siis menossa mukana!Oikein paljon onnea myös muille Vuoden 2017 hääblogi -kisan finalisteille, Vuoden 2017 uusi hääblogi -finalisteille sekä Vuoden 2017 kaupallisen hääblogin tittelistä kisaaville. Kaikki edellämainitut kategoriat löytyvät täältä. Suuri osa näistä blogeista löytyikin jo omalta lukulistaltani ja loput päätyivät sinne salaman nopeasti uusina tuttavuuksina. Onpas kivaa päästä seuraamaan jälleen uusia hääsuunnitelmia!

Voit käydä äänestämässä omaa suosikkiblogiasi täältä. Äänestysaikaa on 15.1. asti.

Samalla kun ilmoitus finaalipaikasta saapui sähköpostiin esitettiin Love me do -messujen puolesta myös kutsu saapua blogimiittiin tammikuun 22. päivä. Viimeksi miitissä oli niin hauskaa, että ilmoittauduin oitis mukaan tapaamiseen! Kuka muu on lähdössä miittiin?

Entä keitä muita on matkalla Kaapelitehtaalle messuille? Muistakaahan, että itse messut ovat ilmaiset, joten kynnys lähteä ei pitäisi olla turhan korkea ainakaan radan varrelta. Junalla ja OnniBussilla pääsee melko edullisesti Helsingin keskustaan josta metrolla ajelee jouhevasti lähelle Kaapelitehdasta. Tiedän, sillä suoritin tiedustelun reitistä juuri viime syksynä itsekin. Ihan tällälailla maalaisena.

Voi että, tästä onkin mainiota aloittaa uusi blogivuosi!

6 kommenttia:

 1. Meitsi ilmoittautui kans miittiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siellä viimeistään sitten törmätään. :)

   Poista
 2. Onnea finaalipaikasta! :)

  Olen tulossa lauantaina miehen kanssa tsekkaamaan messut, hän voitti meille molemmille VIP-liput muotinäytökseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Kävipä hieno tuuri! Muotinäytökset olivat viime messuilla kyllä kiva kokemus etenkin kun ei ollut ennen moisiin osallistunut. Kuohuviini ja mukavat istumapaikat tekivät tapahtumasta oikein spesiaalin. Onnea siis voitosta, nähdään ehkä messuilla! :)

   Poista
 3. Onnittelut finaalipaikasta sinnekin! :) ihan älyttömän jännittävää kun lähes kaikki finaalissa olevat blogit on omallakin lukulistalla ja jokainen ansaitsee ehdottomasti voiton! Itsekin ilmoittauduin blogimiittiin, viimeksi kun jouduin viime hetkellä jäämään pois kun sairastuin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea finaalipaikasta myös sinulle! :) Kiva, että pääset tällä kertaa osallistumaan miittiin, messuilla siis nähdään!

   Poista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!