22. joulukuuta 2016

Vuoden 2017 hääblogia saa ehdottaa!

Kävin ehdottamassa jo hyvä tovi sitten omaa suosikkiani vuoden 2017 hääblogiksi, mutta tulipa tässä mieleen, että itsekin voisin toki olla ehdolla tässä kilpailussa. Kyllähän tämä blogi aika paljon tietenkin pyörii aivan kaiken muun kuin hääaiheiden ympärillä, mutta tuntuisi väärältä olla antamatta blogille mahdollisuutta saada tunnustusta nimenomaan siinä kategoriassa jonka ympärille se on perustettu. Nimittäin kyllä hääblogi oli kirkkaana mielessä sinä päivänä, kun sormet syyhyten pähkäilin Bloggerissa mahdollista nimeä tuoreelle ajatushautomolleni. Monta hyvää oli jo otettu, monta ei-niin-hyvää kävi mielessä kunnes lopulta päädyin Never. Say "never". -otsikkoon. Sano "ei koskaan" jos se pönttö ikinä tajuaa kosia. Enkä sitten kuitenkaan sanonut.

Siispä, jos sinä koet, että blogini olisi oikeutettu kisaamaan kohta alkavan vuoden hääblogin tittelistä, käythän ehdottomassa blogiani Love me do -messujen sivuilla täällä. Lupaan, että ensi vuonna sitä vasta blogissa häättääkin! Olen nimittäin huomannut, että siinä missä lapsuuden joulun jännitysmäinen odotus on laantunut maltilliseksi odotukseksi, häitä en malttaisi odottaa, en sitten millään!

Edit: Olin jo kovasti äänestysmeiningeissä vaikka vastahan tässä siis ehdotellaan blogeja varsinaiseen äänestykseen. Siispä muokkasin hieman postauksen otsikkoa ja alkua. Niin ja hei ehdottaa voi 26.12. asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!