29. joulukuuta 2016

Blogivuosi 2016

Aloitin blogin kirjoittamisen maaliskuussa 2015, mutta kuten olen aikaisemminkin todennut, ei hääinnostuksen ympärille perustettu blogi oikein päässyt vauhtiin vielä niin kaukana häistä. Vuoden mittaan kirjoitetut 43 postausta käsittelivät aika pitkälti lapsiarkea eivätkä hirveästi vielä olleet hääaiheisia. Kävijöitä oli vain muutama hassu eikä seuraajia ollenkaan.

Vuosi 2016 on ollut huomattavasti aktiivisempi sekä omasta puolestani, että kävijöiden määrässä. On ollut ilahduttavaa huomata, että blogia käy katsomassa niin moni kuukaudesta toiseen. Seuraajiakin on jo muutama ja onkin aina kivaa huomata kun uusi henkilö ilmoittautuu joukkoon. Blogipolun kautta blogissani käydään aika usein, samoin muista blogeista kuten Makea Hääblogin, Häähullun Haaveiluja -blogin ja Lakeside Loven kautta. Muistakaa toki, että esim. Bloglovin´-palvelun kautta uusimmat postaukset tulevat luettavaksi suoraan lukulistalle, sieltä kirjoituksiani on helppo seurata. Instagramissa ja Facebookissa julkaisen aina kun olen kirjoittanut uuden postauksen, ja välillä muutenkin. Nyt kun häävuosi on starttaamassa tulee varmasti uutta luettavaa aikaisempaa tiuhemmin.

Kuluvana vuonna hääaiheet ovat hiipineet takaisin blogiin. Olen käväissyt kaksilla häämessuilla, Tampereen Häämessuilla keväällä sekä Helsingissä Love me do:n syysmessuilla, sovitellut pukuja Morsiusgalleriassa sekä Zazabellassa ja Tyynelässä, harjoitellut hääkenkien tuunausta, tilannut häälaukun ja ostanut häämekon sekä häätennarit. Omaa hääpäivän kokonaislookia on jo mietitty, pitopalvelu ja valokuvaaja varattu. Sulhanenkin on joutunut miettimään vähän häähommia. Save the Date -kortit eivät ennättäneet tämän vuoden puolella matkaan, ja vaikka joulun alla lupasinkin esitellä ne jo näin välipäivinä päätin kuitenkin odottaa, kunnes ne ovat ennättäneet lähtemään vieraillemme. Malttakaahan siis vielä!


Toki vuoteen on mahtunut monta juttua, jotka ovat enemmän perheblogille ominaisia. Suurimpana asiana varmasti on toisen poikamme odotus ja syntymä. Sen jälkeen olen jaksanut avautua imettämisestä, innostua jälleen kerran soseista, jakanut mielipiteitäni sekä äidin että vauvan koliikista ja listannut mitä meillä harrastetaan. Kevään, kesän ja syksyn aikana on ennätetty juhlia äitienpäivää, babyshowereita, Sintin nimiäisiä, Papun syntymäpäiviä, isänpäivää, pyhäinpäivää ja itsenäisyyspäivää. Mökillä on oltu monesti, mutta etenkin syksyn marjastus ja sienestys jäi mieleen. Loppuvuodesta jouluun valmistautuminen aloitettiin Joulupuu-keräyksellä, ja täällä blogissakin keräyksestä sekä siihen osallistuneista kirppareista puhuttiin pariinkin otteeseen.Vuonna 2015 kirjoitin 43 postausta. Tänä vuonna niitä kertyi jo tämä mukaan luettuna 138 kappaletta. Hieman on tahti kasvanut, etten sanoisi! Pienestä blogihermoromahduksesta huolimatta olen nauttinut suuresti kirjoittamisesta ja aina, kun Bloggerissa odottaa julkaistavia kommentteja tai saan blogille uuden seuraajan, ilahdun tavattoman paljon. Toivottavasti vuoden päästä voin todeta, että sekä julkaistujen tekstien että blogini lukijoiden määrä on kasvanut entisestään. Ainakin odotan innolla tulevaa häävuotta ja elokuussa odottavan hääpäivän tapahtumia sekä niistä kertomista! Ensi vuonna on varsinainen juhlavuosi ja olen aivan vakuuttunut, että siitä on tulossa kerrassaan hieno.

Vuoden viimeiset päivät kuluvat Tommin vanhempien luona Itä-Suomessa jossa hanki houkuttelee päivisin ulos poikien kanssa ja illat sujuvat kirjaa lueskellen ja iltateetä nauttien. Pari päivää onkin hyvä aivan vain rauhoittua perheen kanssa kunnes alkuvuosi tuo mukanaan taas kiireisen arjen.

Toivotan teille kaikille erinomaista alkavaa vuotta 2017! Pysytään kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!