27. marraskuuta 2016

Joulupuu-keräys aloitti joulumielen

Viikonloppuna alkoi meidän perheessä joulu odotus, sillä paitsi että löysin itseni äidin seurasta Joulupuun luota vastaanottamasta upeita lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, myös kirpputorien keräyspöydät tuottivat ilahduttavasti kassavirtaa Joulupuulle. Swap & Vintage 58 -kirppiksellä lahjoituspöydän lisäksi Pirkan Kirpputorikeskuksella aukaistiin lahjoituspöytä, jonka tuotot menevät suoraan Joulupuu-keräykseen. Black Friday aiheuttikin oikein kunnon kuhinan kirppiksellä viikonloppuna, joten asiakkaita riitti myös pöydän 166 luona.

Kuva Pirkan Kirpputorikeskuksen Facebook-sivuilta.

Meidän perheen aikataulut menivät hieman uusiksi viikonlopun osilta, sillä kotona koko perheen voimin vietetyn viikonlopun sijaan Tommi joutui lähtemään hautajaisiin Itä-Suomeen. Minä suuntasin poikien kanssa junalla Etelä-Pohjanmaalle, jossa pääsimme mummin ja paapan hemmoteltaviksi. Äidin kanssa saimme päivystää lauantaina päivällä Joulupuulla isäni vahtiessa Papua ja Sinttiä, kun taas illalla äitini jäi väijyyn ja minä pääsin isseen kanssa Hectorin keikalle. Kylläpä tuli tarpeeseen niin mahtavan artistin kuuntelu, etenkin kun Sintti on ottanut taas tavaksi karjua toisinaan pitkin yötä.

Joulupuun alle alkoi kerääntyä paketteja vähävaraisten perheiden lapsille. Nyt voi Joulu tulla!

Viikonlopun kuvioiden vuoksi kirpputorien lahjoituspöydät ovat olleet kirpputoriyrittäjien hoidettavana, vaikka lupasinkin ylläpitää pöytiä parhaan kykyni mukaan myyntijaksojen ajan. Huomenna yritän parantaa tapani ja suunnata Pirkan Kirpputorikeskukselle järjestämään pöytään uusia myytäviä tavaroita. Samalla saan hyvän syyn kiertää muutkin myyntipöydät, sieltä kun melkein aina löytyy hyvää vaatetta ja tavaraa sekä pojille että itselleni. Pirkalla lahjoituspöytä on vielä ensi viikon lauantaihin eli 3.12. asti, kannattaa siis käydä tekemässä löytöjä! Swapilla lahjoituspöytä löytyy 11.12. asti, yksi hyvä syy lisää käydä Hervannassa kirppistelemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!