2. lokakuuta 2016

Mitä sulhanen tästä kaikesta ajattelee?

Love me do-messuilla vaihdoin pari sanaa Operaatio Rouva R -hääblogin takana hääräävän Lauran kanssa ja tuli puheeksi, miten hänen sulhasensa on pariinkin otteeseen ottanut virtuaalisen kynän kauniiseen käteen ja kirjoitellut näkemyksiään häähommiin liittyen. Blogitapaamisessa kävi myös ilmi, että Filosofin morsian -hääblogia kirjoittaa morsiamen lisäksi sulhanenkin. Ja onhan sulhasia näkynyt eri blogeissa ennenkin, muutenkin kuin vain kuvissa.

Ajattelin siis antaa Tommille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin myös täällä meillä. Tai siis, täällä minun blogissani. Tokihan hän vaikuttaa täällä, tuota, oikeassa elämässämme, toisinaan enemmänkin kuin tarpeellista. Tuntuu kuitenkin siltä, että häähommat eivät mene aivan tasan, vaan Pinterestin fiiliskuvia ja hääaiheisia blogeja selaillaan meillä aika yksipuolisesti morsiamen toimesta. Koristeita, asusteita ja paperituotteita kerääntyy pikkuhiljaa minun vaatehuoneeni lattialle estäen huoneen normaalin käytön mutta toisinaan tajuan, etten edes muista esitellä hankintojani Tommille. Välillä tuumailen olenko puhunut ajatuksistani häiden suhteen myös puolisolleni ääneen, vai olenko vain sormet sauhuten kirjoittanut siitä tänne tai jonnekin hääaiheiselle foorumille.Tyyppi lupautui, jos nyt ei aivan riemusta kiljuen, niin lupautuipa kuitenkin vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin mitä te, lukijat, haluaisitte häneltä häidemme ja niiden järjestelyjen suhteen kysyä. Kysykää siis hyvin, sillä aion käyttää kaikkia miehestä irtoavia ajatuksia hyödykseni jatkossa kun suunnittelen meidän häitämme.

Aikaa esittää kysymyksiä sulhaselle on seuraavan viikon perjantaihin (7.10.) asti. Voit jättää mahdolliset kysymyksesi tämän postauksen alle kommentin muodossa. Lupaan välittää kaikki (asialliset) kysymykset suoraan Tommille, joka sitten jakaa näkemyksiään hääjärjestelyihin liittyen täällä blogin puolella lähitulevaisuudessa.

Alkuviikosta yritän käydä viikonlopun messufiilikset järjestelmällisesti läpi! Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Minua sattuneesta syystä kiinnostaa sulhasen pukeutuminen ja millaisia ajatuksia herralla on tästä suunnasta. Onko myös jotain sellaisia juttuja, jotka ovat hänelle niin tärkeitä, että niistä pidetään ehdottomasti suunnitelmissa kiinni vaikka mitä tulisi?

  VastaaPoista
 2. Tuossa se mies istuu kone sylissään. Mua pelottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on vähän riskaabelia bisnestä kyllä. :D

   Poista
 3. Mitä asioita sulhanen odottaa eniten hääpäivältä? Mitkä asiat ovat sulhasen mielestä tärkeimpiä häiden tunnelman kannalta? Entä onko hänellä jotain ajatuksia/odotuksia morsiamen pukuun liittyen? Mitä avioliitto hänelle merkitsee? :)

  VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!