31. lokakuuta 2016

If you have a small Dick...

...jaa anteeksi mitä?

Niin joo, Tampereelle on avattu vajaa vuosi sitten uusi parturiliike, Dick Johnson. Heillä on ollut perin vetävä mainoskampanja, jolla olen huvittanut itseäni monesti kulkiessani Tampereen keskustassa Hämeenkatua pitkin. Tommikin oli pistänyt mainoksen merkille ja ikuistanut sen  kesällä kännykällään:


"If you have a small or big problem with your hair, let Dick Johnson fix it."

Lauantaina kävimme Kummin kanssa pyörähtämässä keskustassa Bright&Knight -tapahtuman jälkeen, kun nyt kerrankin oli yhteistä aikaa ilman että lapset oli mukana, ja päätimme käväistä katsomassa miltä kyseinen parturiliike näytti. Ja kun onhan se joulukin tulossa, ja omasta lähipiiristänikin löytyy parikin partaa kantavaa tyyppiä. Käppäilimmekin siis Hämeenkatua pitkin kohti Koskipuistoa ja käännyimme oikealle Aleksanterinkadulle (Aleksanterinkatu 25), jossa Dick Johnson Barber Shop sijaitsee.

Liike oli huikea. Todella, todella hieno. Aloin välittömästi toivoa, että olisin mies. Tai että minulla edes kasvaisi parta. 

Liikkeen oikealla puolella oli myymälä, jossa oli hyllykaupalla parranhoitoon ja miehiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Siis sellaisia, ulkonäöstä huolehtimiseen, tiedättehän? Oli partahöyliä, partaveitsiä, partasuihketta, partashampoota, partaharjaa ja partavahaa. Ja sitten jotakuinkin sama setti viiksille. Ja hiuksille. Huulirasvaakin löytyi. Ja kahvia! Perin vaatimattomasti vieläpä Vitun hyvää kahvia. Siis nimeltään.


Vasemalla puolella oli itse parturiliike, jossa saa helpotusta karvaisiin ongelmiin. Itse jututin työvuorossa ollutta parturia ensi kesän suhteen, sillä voin jo nähdä Tommin istumassa elokuisena aamuna tuossa tuolissa miettimässä mihin ihmeeseen on lupautunut samalla, kun hänen tukkansa ja partansa laitettaisiin kuosiin hääjuhlaa varten. Nyt on hinta-arvio sulhasenkin siistimiselle olemassa, huraa!

Paitsi, että paikka oli hieno, siellä oli äärimmäisen hyvä palvelu. Olin todella otettu siitä, miten meidät huomioitiin heti liikkeeseen astuttuamme, miten meille esiteltiin eri tuotteita ja kerrottiin perin kärsivällisesti mihin mitäkin käytetään. Mutta kuinka moni muu tietää mitä pomade on? En tiennyt minäkään, mutta hiuksiin sitä laitetaan. Sen jujun on siinä, ettei se kovetu vaan hiukset voi muotoilla päivän aikana uudestaan ja uudestaan. Olivat kova juttu 1920-luvulla ja ovat sitä taas. Kappas vaan, aina oppii jotain uutta!

1 kommentti:

  1. On kyl loistava paikka! Killian ei suostu muualla käymäänkään :)

    VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!