1. lokakuuta 2016

First things first: Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija

Love me do -messut on koettu tältä syksyltä ja pää on täynnä päivän tapahtumia ja kamerakin täynnä kuvia. Käyn päivää vielä erikseen läpi, mutta tässä vaiheessa täytyy muistaa erikseen onnitella tänään valittua vuoden suomalaista hääpukusuunnittelijaa Aurora Raiskista!

Pääsin tapaamaan Auroran messujen hääblogimiitissä ja heti kolahti jotenkin samalle aaltopituudelle. Ihana tyyppi! Jo sen vuoksi olin iloinen kun kuulin Auroran voitosta, mutta onneksi ennätin nähdä Auroran upeat luomukset catwalkilla ennen kuin jouduin suorittamaan oman hieman vähemmän sulokkaan kävelyn metroasemalle ja sitä myöten kotimatkalle. Kaikki kilpailuun osallistuneet puvut olivat todella virkistävän erilaisia kuin mitä morsiuspukuliikkeiden rekeissä tuntuu roikkuvan. Siksi olikin ihana nähdä miten hääpukualan rautaiset ammattilaiset ottivat kilpailusta (oletettavasti ainakin) ilon irti ja loihtivat jotain uutta.


Kiitos siis hyvästä kilpailusta! Ja vielä kerran, oikein paljon onnea Aurora! Olet palkintosi ansainnut!

Ai niin, Auroran ompelimon Revelations:in blogi löytyy täältä ja hänen henkilökohtainen hääbloginsa täältä. Käy tutustumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!