7. syyskuuta 2016

Love me do -messut kutsuvat 1.10.2016

Tampereelta isoolle kirkolle lähteminen messujen vuoksi tuntui ajatuksena jotenkin vaivalloiselta, joten en ollut sen kummemmin suunnitellut suuntaavani paljon kehutuille Love me do-häämessuille lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kun blogiin kuitenkin tipahtu oikein kutsu avasin kalenterin uudestaan ja totesin, että kai sitä nyt helposti motaria pitkin Helsinkiin heilahtaa!

Ja kiva niin, sillä nytpä itse messuihin tuli tutustuttua hieman paremmin etukäteen. Varsin laajasta messuinfosta löytyi monia hyviä syitä innostua syksyn messutapahtumasta. Paitsi, että messuilla pääsee toki fiilistelemään ja häähössöttämään noin kahdensadan näytteilleasettajan pisteitä kierrellen, on messuilla myös aikaisemmasta poikkeavaa ohjelmaa joka vetää puoleensa.Ensinnäkin Love me Do:ssa nähdään tänä vuonna peräti kolme kansainvälistä häämuotinäytöstä joista kukin kestää noin kolme varttia. Tässä muotinäytöksessä pääsee siis ihastelemaan häämuodin uusia tuulia juuri nyt, ei puoli vuotta siitä kun se on esitelty jo muualla maailmalla. Show järjestetään nousevassa katsomossa ja rajatulle väkimäärälle, tarjolla on kuohuvaa ja näytöksen alkua odottaessa yleisö saa kuunnella Alma Sipilän rakkauslauluja livenä. Kuulostaa suuren maailman meiningiltä!

Enemmän odotan silti Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailua. Hääblogeista ja hääaiheisista Facebook-ryhmistä saa tuon tuosta ihailla äärimmäisen taitavien hääpukuompelijoiden luomuksia ja on aivan paikallaan antaa näille ammattilaisille heidän ansaitsemansa maine ja kunnia. Tähän muotinäytökseen on yleisöllä vapaa pääsy mutta paikkoja on rajoitetusti. Show pidetään messujen iltapuolella ja toivon todella, että ehdin jäädä katsomaan tämän ennen kuin joudun suuntaamaan takaisin Pirkanmaalle.

Ja kaiken rehellisyyden nimissä: messut ovat täynnä herkkuja! Ennustan, ettei messutarjonta tee hyvää tälle kehittämälleni hääkakkuongelmalle, mutta ainakin voin yrittää syödä itseni selville vesille kakun lopullisen ratkaisun suhteen, eikös? Kakut, makeiset, leivonnaiset, kuohuva... Jo niissä on monta herkullista syytä suunnata Kaapelitehtaalle lokakuussa! Toivon löytäväni hyviä ideoita häidemme iltapalatarjontaan, miksei seuraavan aamun brunssillekin. 

Niin ja sitten on vielä se Love me do -morsianskaba. Ai mikä? Kerron kohta!

Nyt onkin sitten jäätävä odottelemaan tarkentuvaa messuaikataulua ja pohtia messupäivän logistiikka perinpohjaisesti, etten vielä messujen jo avattua ovensa pyöri navigaattori huutaen ympäri Helsinkiä ja mieti miksi ihmeessä en päättänytkään saapua stadiin junalla. Neuvoja maalaiselle, anyone?

4 kommenttia:

 1. Hääkakkujen maistelu käy oikeesti työstä! Varsinkin, jos makumaailmat ei kohtaa. Meillä natsas vissiin 14 kakku, ja sitä tuunailtiin sitten pariin otteeseen:D
  Kannattaa luottaa julkisiin! Ite en ainakaan ota stressiä parkkipaikasta, ja siitä ettei oikeen mitään voi maistella. Onnibussi ja vrkin on kuitenkin sen verta edullisia. Säästyy hermot paremmin sinne itse messuihin.
  Ps. Kaapelitehtaalla nähdään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku aiheuttaa kyllä niin suuren ongelman! Täydellinen ulkonäkö, täydellinen maku, kaikki ne eurot joita siihen saa uppoamaan... Tehdäkö itse vai teettääkö? Apuva!

   Täytyy selvitellä julkiset, sillä ei kyllä todellakaan houkuttele etsiä parkkiruutua ja sitten pelätä koko päivän, että loppuuko parkkiaika vai komeileeko tuulilasissa pikavoitto Helsingin kaupungilta. :D

   Jee, messuilla nähdään!

   Poista
 2. Ompa kiva jo valmiiksi bongailla muitakin hääblogimiittiin osallistuvia :) siellä nähdään!

  VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!