5. elokuuta 2016

TJ365

Vuoden päästä tänään minä ja Tommi aiomme sanoa toisillemme tahdon. Hääpäivään on siis vuoden lähtölaskenta käynnissä. Molempien Parasta ennen -päivä lähestyy. Aamut käy vähiin. Ja sitä rataa.

Halusin jostain syystä muistaa Tommia jollain lahjalla näin -1 hääpäivän kunniaksi. Muutenkin sitä tulee harjoitettua arjen romantiikka, ainakin lahjojen muodossa, turhan vähän tätä nykyä joten tämä päivä sopi erinomaisesti jonkin tiskaamisvuoroa erityisemmän lahjan antamiseen. Mutta mitä antaa miehelle jolla on jo kaikkea, ja mitä hänellä ei ole hän ostaa ennen kuin ennätän muistuttaa tulevista jouluista ja syntymäpäivistä?

Noh, minä ajattelin pelata enemmän tai vähemmän varman päälle. Hankin hänelle käyttöesineen, jotain mitä hän voi pitää arkena niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Jotain mistä ainakin teoriassa tiedän hänen pitävän, käyttäähän hän vastaavanlaisia niin toimistossa kuin festareillakin. Samalla halusin, että lahja muistuttaa jotenkin meistä ja tulevasta hääpäivästämme. Päädyin lopulta nettiä selailtuani tilaamaan Etsystä käsintehdyn nahkarannekkeen, johon on alumiinille painettu nimikirjaimemme ja hääpäivämme. Henkilökohtaista mutta miehekästä ja rokahtavaa, eikö totta?Ja jos ei mitään muuta, niin ainakin miehen mukana kulkee nyt lunttilappu häiden ajankohdasta. Ettei pääse totuus unohtumaan.

Onko tämä -1 hääpäivälahjominen yleistynyt, vai kuvittelenko vain moista? Paketoinnin yhteydessä en voinut olla miettimättä, että hääjärjestelyt kyllä pehmentävät ihmisen aivot. Mutta hyvä mieli tästä silti tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!