25. huhtikuuta 2016

Moottoripyörä on moottoripyörä, mutta entä häissä?

Minun ja Tommin yksi yhteisistä harrastuksista on moottoripyöräily. Siitäkin huolimatta, että pienen lapsen vuoksi aikaa ei hirveästi liikene ajella ympäri maakuntaa kesäiltoina rautahevosen selässä. Tommi ajoi kortin vajaa viisi vuotta sitten ostettuaan työkaveriltaan erään työmatkan illanistujaisissa aikaisemmin mainitsemani Harley-Davidsonin, Tracin, ja minäkin sain kortin muutama vuosi takaperin innostuttuani päivittämään teinivuosien mopokortti oikeaan pärräkorttiin. Yhden kesän sain ajella isäni Yamahalla ja viime kesänä pääsimme Tommin kanssa peräti kerran yhdessä ajeluttamaan Harrikoita, kun Tommi teki heräteostoksen ja hankki Tracin rinnalle toisen amerikkalaisen unelman, Harley-Davidsonin Night Rodin.


Kuvien ottamisen välillä lienee sellainen... 24 vuotta?

Nyt toinen näistä ihanuuksista on jo myyty seuraavalle kesäpäristelijälle, omista vastusteluistani huolimatta (kuulemma kahden pyörän ylläpitäminen ja vakuutusmaksut näillä kilometreillä on hieman ylimitoitettua), mutta vaikka toisesta jouduttiinkin luopumaan, tuskinpa moottoripyöräharrastus katoaa meidän perheestämme mihinkään. Rautahevoset ovat tulleet jäädäkseen ja toivottavasti tulevaisuudessa niillä olisi hieman enemmän aikaa ajellakin, eikä vain somistaa pihapiiriä.

Edessä Night Rod, takana Traci.

Jostain kumman syystä moottoripyörien osallistuttaminen hääjuhlaan on pyörinyt paljon mielessäni. Ehkä se on tämä lisääntyvä kevätaurinko ja sohjon alta esiin tullut asvaltti, mutta olen pohtinut miten moottoripyörät voisi ottaa mukaan häiden teemaan. Emme kuitenkaan ole niin kovia harrastajia, että haluaisimme pyörän muotoisen hääkakun tai että ottaisimme kakkukoristeeksi Harrikan pienoismallia. Koska vihkimisemme tapahtuu parin sadan metrin päässä juhlapaikalta, järven rannassa, olen leikkimielisesti haaveillut vihkitilaisuudesta lähtemistä moottoripyörällä tai -pyörillä. Se on kuitenkin jo lähtökohtaisesti hieman hasardi ajatus, sillä rantaan johtava tie on multapohjainen maalaistie, kuoppainen ja epäsuora. Pieni jännitysmomentti päälle ja voin sieluni silmin nähdä kun Traci halkoo viereistä kaurapeltoa, morsian nököttää ojassa ketarat pystyssä ja sulhanen yrittää epätoivoisesti ohjata menopeliään ilman, että juhlapuvusta ratkeaa saumat.

Ikimuistoista, mutta ei ehkä toivottavaa.

Jos olisimme aikoinaan ottaneet kihlakuvat, olisi moottoripyöriä ollut hauska käyttää niissä rekvisiittana. Jossain vaiheessa harkitsin, että olisimme otattaneet kuvat Save the Date -kortteihin moottoripyöräteemalla, mutta keksin sittemmin toisen idean kortteihin. Kieltämättä en ole saanut moottoripyörää karistettua hääpohdinnoista ja selattuani Pinterestiä ja netin kuvapankkeja olen todennut, että pärrä toisi aikamoista rouheutta varsinaisiin hääpotretteihin.

Asia siis jää varmasti elämään suunnitelmissa. Katsotaan, mihin ideoinnin kanssa päädytään!

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!