4. huhtikuuta 2016

Blogi on jo yhden vuoden vanha!

Ja yhden kuukauden, ja päivä päälle. Unohdin siis vuosipäivän, koska jatkan epämääräisenä vanhempana toimimista myös tämän blogilapseni kanssa, aivan kuten oikeidenkin lasteni suhteen. (Ja kyllä, puhun lapsista monikossa, vaikka se toinen ei ole vielä, onneksi, syntynytkään.) Mutta ei se mitään, kyllä syntymäpäiviä voi juhlia näin kuukauden jälkijunassakin!

Kirjoitin ensimmäisen päivityksen Never. Say "never". -blogiin maaliskuun 3. päivä 2015, jolloin avasin hieman syytä kirjoitteluun sekä blogin titteliä. Tällöin vakaa aikomus oli kirjoittaa pääasiassa hääblogia, mutta koska häihin oli vielä siinä(kin) vaiheessa kovin pitkä aika ja elämää tapahtui koko ajan, blogin sisältö lipsahti enemmän ehkä lifestyle-blogin puolelle. Pitkin vuotta tässä osoitteessa onkin nähty sekalainen seurakunta erilaisia aiheita, joista aika moni näyttäisi pyörivän erimoisen syömisen äärellä. Jonkin verran olen kirjoitellut myös kirpputoreista, lapsiperheen arjesta ja reissuista niin paikallisella kuin kansallisellakin tasolla. Ulkomaillakin olen ennättänyt käymään, kaksi kertaa jopa blogin puolella.

Loppuvuodesta hääaiheisetkin postaukset rupesivat yleistymään ja nyt olen päässyt niissä jo melko mukavasti vauhtiin. Ideoita iskee viikottain ja jopa joitakin häähankintoja on tullut tehtyä. Häämessuilla kävimme pyörähtämässä kaasojen kanssa helmikuussa ja pikku hiljaa häiden tehtävälistalta on ruvennut löytymään aiheita, joita on ajankohtaista käsitellä myös täällä blogin puolella. Samalla olen pyrkinyt elämään täysillä vielä tätä häähössötystä, sillä tiedän toukokuussa Sintin pistävän kuviot niin uusiksi, etten taaskaan taida hetkeen tajuta paljon yösyöttämistä ja vaunulenkkeilyä kummemmista asioista mitään. Paitsi tietenkin niistä asioista, jotka liittyvät tuohon reilun puolitoistavuotiaan taaperon kujeisiin. Pikkulapsiarki on siis väistämättä edessä, jälleen aivan uudessa mittakaavassa, joten vielä uppoudun tyllihelmojen, kattausideoiden ja kukka-asetelmien maailmaan!

Kuva Party Bubble

Lukijoita on vieraillut blogissa kasvavassa määrin, oikein paljon tervetuloa sekä uudet että vanhemmatkin seuraajat! Mukavaa, jos olette pitäneet kirjoituksistani ja saaneet kenties jopa jotain ideoita omaan arkeen tai juhlaan. Jokainen kävijästä kertova merkintä blogin vierailijamäärissä lämmittää mieltäni ja mielelläni ottaisin teiltä terveisiä vastaan vaikka kommenttien muodossa. En haluaisi ajatella, että kirjoitan vain itselleni, joten ilmaiskaa toki itsenne mikäli koette lainkaan halua lähettää terveisiä. Olethan huomannut, että blogini saa lisättyä sekä Blogipolku että Bloglovin´-palveluiden seurantalistoille, jolloin uusimmat postaukset päivittyvät lukulistaasi automaattisesti? Suorat linkit löydät oikealta sivupalkista.

Syntymäpäivän kunniaksi halusin järjestää pienen arvonnan teille lukijoille. Sain yhteistyökumppaniksi Mirve Mäkelän ylläpitämän Party Bubble -juhlakaupan, josta löytyy aimo kattaus niin häihin kuin muihinkin juhliin tarkoitettua tavaraa. Yritys sai alkunsa Mirven rakkaudesta juhlien järjestämiseen ja se avasi toimintansa verkkokauppana syksyllä 2015. Osa verkkokaupan tuotteista tulee Kiinasta, mutta suurin osa on Euroopasta luotettavilta yhteistyökumppaneilta. Myytävien tuotteiden lisäksi Party Bubblesta löytyy paljon tuotteita myös vuokralle ja yrittäjältä luonnistuvat niin kestokimput, vieheet, hääautojen koristeet kuin kaasoille suunnitellut rannekoristeetkin. Mirven mies, joka on puuseppä, valmistaa tilauksesta mm. tienvarsikylttejä hääjuhliin. Verkkokaupan lisäksi yrittäjäpariskunnalla on Pirkanmaalla sijaitsevan Viljakkalan keskustassa liike (osoitteessa Riihitie 1, 39310 Viljakkala), josta löytyy Party Bubblen vuokratuotteet sekä kattausmallit. Pikkuhiljaa Mirve on laajentamassa toimintaansa Pirkanmaalla myös konkreettisesti juhlien suunnitteluun ja järjestämiseen, joten mikäli joku kaipailee apua esimeriksi juhlien koristeluiden tai vastaavasti poissiivoamisen suhteen, Party Bubble voi auttaa asiassa. Facebookista löytyvät ajantasalla olevat vuokrattavat tuotteet ja nopea asiakaspalvelu mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Käyhän siis tutustumassa Party Bubblen sivuihin sekä netissä että Facebookissa!

Kuvat Party Bubble


Nyt teillä, arvon lukijat, onkin mahdollisuus voittaa Party Bubbleen 20 euron arvoinen lahjakortti!

Kommentoimalla tämän postauksen alle mahdolliset toiveet tulevista postausaiheista, sekä tietenkin jättämällä toimivan sähköpostiosoitteen jonka avulla tavoitan voittajan, osallistut arvontaan. Arvonta päättyy sunnuntaina 10.4.2016 klo 15.

Edit: Pyynnöstä johtuen arvontaan voi osallistua myös lähettämällä kommentin blogin sähköpostiin sayneverblog (at) gmail.com jos ei syystä tai toisesta halua julkaista sähköpostiosoitettaan. Sekä sähköpostit, että kommentit huomioidaan arvonnassa!

Postaus on tehty yhteistyössä Party Bubblen kanssa.

11 kommenttia:

 1. Olisi mukavaa lukea postaus unelmien häämatkasta :) Arvontaan: kirsikka_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Blogisi on ollut oikein mukavaa luettavaa tällaisena eli kuulumisia ja hääjuttuja sekaisin vaan jatkossakin �� tsemppiä myös loppuraskauteen :) s.posti on kati.riihela (a) suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. En oo kauheana kerjennyt vielä blogiisi tutustua, löytyykö mahdollisesti aiheesta postaus, mutta koristelut/teema kaikessa muodossa kiinnostaa itseäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköposti unohtui! Tietenkin! ida.alakorpi@gmail.com

   Poista
 4. Mieluusti lukisin "yleispätevän" esittelevän/pohtivan postauksen morsiamen ( miksei muunkin hääseurueen ) asusteista eli huntu, hiuskoristeet, korut, kengät jne. ☺ T. Mari ( mari.lampinen80@gmail.com )

  VastaaPoista
 5. Moikka, mua kiinnotaisi lukea postaus hääkampauksesta ja meikistä tai muista tälläsistä kauneispalveluista mitä hääpäiväksi haluaa. Inspiraatio kuvia jne 😊 Pahoittelut jos sellainen jo löytyy, en ainakaan äkkiseltään löytänyt!
  ansku_-_ansku@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Haastava kysymys, sillä tähän olet aika hyvin kirjoitellut kiinnostavista aiheista, mutta ehkä juuri omista asusteista ja hius-asioista olisi kiva kuulla enemmän. t: rouvaroisto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Itseäni kiinnostaa häiden aikataulusuinnitelmat :) karpalotuikku@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minua kiinnostaisi kuulla enemmän sulhasen pukeutumisesta! Olen vähän pihalla näistä kaikista eri vaihtoehdoista :) laura.nikk@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva kuulla miten olet ajatellut toimia lasten kanssa häissä, itsellä siis suht samanlainen tilanne, lapset 1,5v ja 3v häitten aikaan... Miten osallistuvat seremoniaan ja ennenkaikkea menevätkö loppuillasta hoitoona ja miten. Meillä ainakin kaikki potentiaaliset hoitajat on vieraina! :o en ainakaan äkkiseltään löytänyt sellaista kirjoitusta täältä. Muuten on kyllä kiva blogi,eli samaan tyyliin vaan,kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Mua kiinnostaisi ennenkaikkea koristeluihin ja "diy-juttuihin" liittyvät postaukset. Lisäinspiraatiota kaikkeen näpertelyyn liittyen ei ole kyllä koskaan liikaa :D mmiasofiaa@gmail.com

  VastaaPoista

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!