10. huhtikuuta 2016

Arvonnan voittaja on ratkennut!Kiitos kaikille blogin 1v. arvontaan osallistuneille kommentoijille! Kommentteja tuli muutamia niin postauksen kommenttikenttään kuin sähköpostiinkin ja mukavasti niissä oli toivottu tulevia aiheita postauksiin. Toivelistalle meni juttua seuraavista aiheista:

Unelmien häämatka. Tästä onkin olemassa jo itseasiassa monta postausta, en vain ole saanut vielä julkaistua yhtään! Parempi pistää hihat siis heilumaan.

Koristelu ja teema. Näitä olen muutamassa postauksessa käsitellyt, mutta kieltämättä jotain yhteenvetoa olisi hyvä laatia jossain vaiheessa. Eikä vähiten omien visioiden selventämiseksi!

Morsiamen asusteet. Kyllä, näistä pitäisi tosiaan kirjoitella jotain. Jonkin verran on ideaa siitä mitä hääpäivänä puvun lisäksi löytyy päältä, yritän saada aikaan kirjoittaa niistä tarkemmin tännekin. Punaisista kengistä olen jo jahkannut, mutta niidenkin suhteen tulisi ryhtyä jossain vaiheessa konkreettisiin tekoihin.

Hääkampaus ja -meikki. Sekä tietenkin muut kauneushommelit. Itse olen perin laiska itseni laittamisessa, mutta hääpäiväksi haluaisin panostaa! Olen selannut Googlea ja Pinterestiä ja hieman alkaa hahmottumaan tyyli, jota haluaisin lähteä tavoittelemaan häitä varten. Kynnet, ihonhoito, hiusten väri... ne pitäisi vielä miettiä tarkemmin läpi. Ja mites hampaat, valkaisusta moni morsian nykyään puhuu vaan mikä on tämän naisen suhtautuminen hammasasioihin?

Sulhasen pukeutuminen. Juu, siitä olisi hyvä kirjoitella kans. Sitä olen itsekseni hieman pohtinut, mutta loppupeleissä asiahan ei ole meikäläisen käsissä. Ei tämän sulhasen kohdalla, hän kun on todella tarkka omasta tyylistään. Toisaalta olisi hyvä selventää millaisia vaihtoehtoja on olemassa, sillä olen melko vakuuttunut siitä, ettei Tommi kuten moni muukaan sulhanen käytä vapaa-aikaansa pukuasioita netistä opiskellen. Sen lisäksi nykyään on tosi paljon kivoja pieniä yksityiskohtia, joilla sulhanen saa tuotua omaa persoonaansa juhlapukeutumiseen! Lisäksi huvittaisi kirjoitella siitä, miten sulhanen voi valmistautua hääpäivää varten erilaisten hyvinvointipalveluiden kanssa. Pienten lasten uraisälle ei hieronta tai rentoutus tekisi pahaa, ja tuolle nimenomaiselle mörölle ei olisi pahitteeksi käydä edes kerran kymmenessä vuodessa parturin penkissä! Eli sulhasesta varmaan täytynee kirjoitella jatkossa hieman enemmän.

Häiden aikataulu. Tästä olemme jopa Tommin kanssa keskustelleet, joten jotain osviittaa aikatauluista on olemassa. Sitä voisi tietenkin hieman avata ja samalla pohtia olisiko aikataulu suhteen huomioon otettavia asioita, miten kuvaus- ja musiikkihommat sopivat muuhun ohjelmaan jne. Samalla voisi tietenkin pohtia varsinaista ohjelmaa, sillä siitäkin esitettiin pyyntö tulevien postausten suhteen. Erityisesti olisi syytä miettiä miten juhlista saa viihtyisät ilman, että varsinaista ohjelmaa on liikaa. Siihen meidänkin häissä varmaan pyritään, joten hyvä postausvinkki!

Lapset häissä. Lapsista ja heidän osallisuudestaan häissä olen jo yhden postauksen verran kirjoittanutkin, mutta täytyy todeta, että ajatukset tämän aiheen suhteen elävät edelleen. Siksi asiaan on syytä palata uudestaan, ehkä vielä useammankin kerran ja miettiä erilaisia vaihtoehtoja. Näillä näkymin lapset tulevat tavalla tai toisella osallistumaan juhliimme, joten senkin vuoksi asia vaatii hieman enemmän paneutumista kuin se, että miettii sanakäänteitä joilla ilmoittaa vieraille juhlien olevan lapsettomat. Palataan siis tähänkin vielä jossain vaiheessa!

Sitten siihen itse arvontaan! Arvontaan osallistui kymmenen kommentoijaa joiden nimet kirjoitin paperilappusille ja pyysin huushollin arvovaltaista miesraatia suorittamaan voittajan nimen arpomisen lasisesta karkkiastiasta. Aika olikin otollinen, sillä melko välittömästi heti sen jälkeen viikonloppureissusta ja junamatkan jännityksestä uupunut nuoriherra aloittikin aikamoisen iltashown, jota perattiin tuossa vielä tovi sitten. Yksi nimilappu kiposta kuitenkin saatiin ongittua. Ja Party Bubblen 20 euron arvoisen lahjakortin voitti...


Kati, onneksi olkoon! Lähetän vielä erikseen sähköpostia voittajalle. Kiitos kaikille osallistuneille ja kommentoineille! Pistäkäähän jatkossakin viestiä joko sähköpostiin tai kommenttikenttään, niitä on mukava lukea. 

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!