5. maaliskuuta 2016

Pitsiset häätennarit

Jos joku korkoja karsastava morsian kaipailee vielä häihin sopivia tennareita, niin Converselta on tullut myyntiin pitsisiä valkoisia matalavartisia Chuck Tayloreita! Esimerkiksi Zalandolta näitä ihanuuksia löytyy hintaan 119,95€, joka toki on ehkä hivenen suolainen, mutta... pitsiset Converset!

Kuva Zalandon verkkosivuilta

Toki jos haluaa samaa tyyliä huomattavasti huokeampaan hintaan, niin esimerkiksi New Yorker -liikkeessä näin tänään vastaavanlaisia pitsitennareita hintaan 12,95€. Jos ei tennareille muuten kuvittele löytävänsä käyttöä, niin varmasti kengät ajavat asiansa yhden päivän ajan tuolla hinnalla.Sporttiselle morsiamelle saattaisi sopia myös nämä ihastuttavat Adidaksen pitsitennarit, jotka tosin taitavat olla jo poistuneiden mallien joukossa. Mutta silti, melkoisen ihastuttavat!

Kuva täältä
Ja koska Minna Parikka on tietenkin monen morsiamen suosikkilistalla mitä kenkiin tulee, miksei vetäisi ainakin budjetin suhteen överit ja hankkisi näitä hauskoja puputennareita, jotka kustantavatkin sitten sellaiset 280€? Samalla tukisi sekä suomalaista suunnittelua myös suomalaista työtä, joten sinällään kenkien hankkiminen olisi varsinainen talouden elvytysteko. 

Kuva täältä

Jos minulla ei jo olisi täydellisiä häätennareita, voisin saada itseni ylipuhuttua noihin Consseihin. Onneksi sen suhteen ei kuitenkaan tarvitse enää pohtia asiaa pidemmälle, mutta kenties joku muu voisi innostua näistä omien juhliensa suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!