30. tammikuuta 2016

Tampereen Häämessut 6.-7.2.2016

Muistan aikoinaan piipahtaneeni Joensuussa järjestetyillä häämessuilla enkä pitänyt niitä juuri minään. Nyt kuitenkin odotukset ovat hieman koholla tasan viikon päästä Tampere Talossa järjestettävien Tampereen häämessujen suhteen, jonne aionkin suunnata kahden kaasoksi lupautuneen ihanan ystäväni kanssa. Messukäynnin tarkoituksena itselläni on lähinnä keräillä ideoita talteen, sillä konkreettisia hankintoja ei vielä tässä vaiheessa aivan hirveästi kannata tehdä (no, paitsi ne kengät, tietenkin). Niin ja tietenkin fiilistellä ensimmäisen kerran tämän teeman merkeissä ystävieni kanssa! Näytteilleasettajista löytyy muutama itselleni erittäin kiinnostava vierailukohde, erityisesti kakkujen ja valokuvaajien osalta. Saa nähdä onko kaikki kesän 2017 viikonloput jo myyty siinä vaiheessa kun sunnuntaina suuntaamme messuille kiertelemään.

Kuva täältä
Tampereen Häämessut on järjestetty jo vuodesta 1994 lähtien ja tänäkin vuonna niille kerääntyy yli sata näytteilleasettajaa. Erityisesti kultasepät ja pukusalongit tuntuvat olevan vahvasti edustettuna, joten mikäli sormus tai hääpuku on vielä löytämättä kannattaa paikalle varmaankin suunnata. Olen kuullut villejä tarinoita, että esim. sormuksia irtoaa erittäin halvoilla messutarjouksilla kotiin viemisiksi. Messuilla järjestetään myös Maahantuojien Outlet-tapahtuma, joten mikäli on juhlapukua vailla itselle tai miksei vaikka kaasoille, niin tähänkin saattaa löytyä ratkaisu Tampere Talolta.

Itse odotan ehkä lähinnä eri ruokapalveluita tarjoavien näytteilleasettajien tarjoamia makupaloja! Esimerkiksi Purppurahelmen kakkutaikuri Hanna Silander on luvannut tarjota osastollaan maistiaisia pikkurahalla, joita aion ehdottomasti suunnata kahden makeaa arvostavan kaasoni kanssa testailemaan.

Mikäli messut kiinnostavat kannattaa käydä tutustumassa tapahtuman Facebook-sivuihin, joihin päivittyy tasaisesti uusia näytteilleasettajia ja muuta messuifoa, sekä vierailla messujen omilla sivuilla täällä. Alla vielä sivuilta kopioitu ohjelma. Messuilla nähdään!

 

Ohjelma

11.30 Trends 2016-näytös
11.50 Häävalssin ensiaskeleet - tanssiopetusta Tanssiurheiluseura Step 
12.00 Poseerauskoulu - Näytä upealta hääkuvassasi - Sami Kallioniemi, Kallioniemi Photography 
12.30 Alttarilla tavataan - Tampereen ev.lut.seurakunnat 
12.45 Kauden 2016 häätrendit - Häät-lehti, Sari Yli-Salomäki 
13.00 Trends 2016-näytös 
13.20 Häävalssin ensiaskeleet - tanssiopetusta Tanssiurheiluseura Step
13.30 Avioliiton lakiasiat - Asianajotoimisto Legistum
14.00 Vuoden Hääkuva voittajan julkaisu ja palkitseminen (huom. vain lauantaina)
14.30 Trends 2016-näytös
14.50 Häävalssin ensiaskeleet - tanssiopetusta Tanssiurheiluseura Step 
16.00 Trends 2016-näytös 
16.20 Häävalssin ensiaskeleet - tanssiopetusta Tanssiurheiluseura Step 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!