21. elokuuta 2015

Juhlavalmisteluja

Papun ensimmäinen syntymäpäivä on aivan kohta ja koska juhlien ja tapahtumien järjestäminen on niin hauskaa, myös synttärikekkerit ovat jo kovasti mielessä. Ensimmäinen syntymäpäivä on jännittävä tapahtuma lähinnä vanhemmille, sillä eipä tuollainen pieni ihminen vielä osaa ymmärtää juhlista juurikaan tuon taivaallista. Varmaan tulevien vuosien syntymäpäivät tulevat olemaan pojalle itselleen merkityksellisempiä, mutta kyllähän esikoisen 1v. -juhlat ovat vaan jotain todella ainutkertaista!

Itse odotan kovasti myös tulevien vuosien lastenkekkereitä, sillä tarjoilujen, koristeiden ja kutsukorttien suunnittelu on itselleni todella mieluisaa puuhaa. (Jopa niin paljon, että tasaisin väliajoin huomaan harkitsevani graafiselle suunnittelulinjalle hakemista.) Viimeksi sain suunnitella Papun nimiäisiä, mutta silloin aikaa ja energiaa suunnitteluhommiin oli huomattavasti vähemmän, olihan minulla hoidettavana samaan aikaan pieni vauva. Nyt juhlahommiin ehtii paneutua vähän paremmin, vaikkei tyyppi mikään suuren suuri ole vieläkään.

Pyysin Tommi ottamaan Papusta 1v.-kuvia poikien ollessa Tommin viimeisellä lomaviikolla mökkeilemässä, ja niinpä hän ottikin. Alun perin olimme ajatelleet viedä pojan aivan studiokuviin, mutta jahkattuamme sopivaa kuvaajaa ja sopivaa aikaa Tommi totesi, että kun kerran kotoakin löytyy aivan asialliset kuvausvermeet, niin miksi kääntyä ulkopuolisen puoleen. Mielestäni ammattilaisella olisi kyllä edelleen kiva käydä, joten katsotaan päädymmekö kuitenkin otattamaan Papusta studiokuvat syksyn tultua. Osaako kukaan ehdottaa Pirkanmaalta hyvää lasten kuvaamiseen erikoistunutta valokuvaajaa?


Mökillä otetut kuvat ovat oikein kivoja ja synttärikutsuun valikoitui kuva Papusta muovisen veneen kanssa. Tilasin kutsut Smartphotosta, palvelusta josta jo vuosien ajan olen tilannut niin kuvat kuin kuvatuotteetkin. Smartphoton jälki on mielestäni laadukasta ja hinnat varsin kohtuulliset, tuotteet toimitetaan nopeasti ja mikäli asiakaspalvelulle on ollut tarvetta, on se ollut ystävällistä ja toimivaa. Palvelusta löytyy useita erilaisia valmiita korttipohjia, mutta itse olen tykännyt tehdä kortit ja kutsut itse.

En ollut ajatellut mitään sen kummempaa teemaa syntymäpäiväjuhlille, mutta teema ikään kuin tuli itsestään. Leluvene, ankkurilippis... No tietenkin merimiesteema! Ja isin stailaamana, ei huono! Pinterestiä selatessa löytyikin ripakopallinen kivoja teemaan sopivia vinkkejä kattauksen ja koristeiden suhteen.

Kuva 1, 2, 3, 4, 5
Ja koska suorastaan kihisen halusta päästä jo koristelemaan keittiötä sekä leipomaan kakkua ja muita tarjottavia, päädyin heti tekemään löytöjä kaupungilla piipahtaessani. Tiger on erinomainen kohde piipahtaa mikäli mielii ostaa juhlakrääsää sopuhintaan. Sieltä minäkin nuo alla olevat juhlajutut löysin. Vielä pitäisi ennättää askarteluliikkeeseen ostaakseni koristeisiin tarvittavia pahveja ja papereita, sekä suunnitella kakku sisältöineen ja koristeineen. Mutta jos nyt ensin lähettäisi ne kutsut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!