1. maaliskuuta 2015

Never say never ja muutama välimerkki

Koska erillisten sattumusten summana olen lupautunut menemään naimisiin puolisoni kanssa, mitäpä olisivat häävalmistelut ilman aiheeseen liittyvää blogia? Eivät käsittääkseni nykyään enää mitään. Lapsuuden aikainen ”kaikilla muillakin on!” –teesi tuntuisi olevan täysin vitaali näin aikuisellakin iällä. Minäkin tahdon!

Olen itse blogien satunnaiskuluttaja. Innostun jostain, mikä sillä hetkellä käsittää omassa elämässäni tapahtuvia asioita. Vaikkapa matkaan liittyviä ennakkosuunnitelmia tai kuntosali-innoituksen synnyttämää kiinnostusta fitnessmaailmaan, ja vedän överit seuraten parin viikon ajan kiinteästi useampaakin aiheeseen liittyvää blogia. Sitten, kun matka on tehty tai kun huomaan, ettei fitnessmaailmalla ole oikeasti juurikaan tekemistä kuntoilun kanssa, blogimaailma jää odottamaan jälleen uutta innostuksen puuskaa.

Hääblogit ovat seuranneet puuskasta toiseen. Mitä konkreettisemmaksi mahdollisuus omista häistä tulee, sitä enemmän blogeja rupeaa kulumaan. Kerron itselleni, että seuraan niitä vain niiden informaatiorikkauden vuoksi: monet morsiamet ovat jo tehneet suuren perustyön aina juhlapaikkojen listaamisesta juhlajuomien kulutuslaskelmiin. Mutta rehellisesti sanottuna, kyllähän monet blogit ovat suorastaan inspiroivia, lämminhenkisiä ja hauskoja. Ja jos useassa blogissa suunnitellaankin häitä joita en itselleni voisi kuvitellakaan, tekee erilaisuus blogimaailmasta juurikin niin mielenkiintoista, kuin mitä se on. (Niin no, kyllä se sinkkisangot, pompomit ja kynttilät omaakin hääsuunnitelmaa varjostaa, että sillä tavalla...)

Vaikka blogi perustuukin olettamukselle, että suostun vielä H-hetkelläkin astelemaan avioon avopuolisoni kanssa (tästä myöhemmin lisää), käsittelee päivitykset varmasti myös muita elämääni sivuavia asioita. Ai niin kuin mitä? No esimerkiksi töitä (ei ole), lapsia (juu löytyy), matkoja (koska kaksi edellistähän ei sulje tätä pois), makuja omasta ja vieraista pöydistä ja niin edelleen.  Paitsi etteivät edellä mainitut asiat juuri elämääni sivua, ne ovat sitä itseään.


Siispä tervetuloa seuraamaan  jälleen yhtä häihin enemmän tai vähemmän löyhästi liittyvää blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki merkki käynnistäsi kommentin muodossa!